Πλάνος Seaspin Leppa

CODE EPM13001701097

10,5013,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Πλάνος Seaspin Leppa ένας πλάνος που θα σας συντροφεύσει σε LRF, και φυσικά Light/Medium Shore Jigging. To περίεργο αυτό πλανάκι με την ονομασία Leppa φέρει το όνομα “μαχαίρι” μεταφρασμένο από την διάλεκτο της Σαρδηνίας αφού η Seaspin δίνει ονομασίες που παραπέμπουν σε Ιταλία. Τον ονόμασε μαχαίρι, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι ένας πλάνος που ομοιάζει με μαχαίρι. Αφού που γίνεται εμφανές από την πρώτη στιγμή είναι το επίπεδο και αεροδυναμικό σχήμα, σε συνδυασμό με τον κέντρο βάρους που είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος.

Μέσω αυτής της σχεδίασης καταφέρνουμε και επιτυγχάνουμε πολύ μακρινές βολές φτάνοντας σε σημεία που με άλλους πλάνους είναι αδύνατον. ο πλάνος Seaspin Leppa μπορεί να ξεγελάσει πλήθος ψαριών αφού διατηρεί μια «νευρική» και ελκυστική κίνηση για το θήραμα κατά την ευθύγραμμη ανάκτηση και σε χαμηλές ταχύτητες, ενώ παράλληλα αντιδρά με πλευρικά τινάγματα κατά την ταχεία ανάκτηση.

Οι χρωματική του παλέτα βασίζεται στα φυσικά χρώματα αλλά και στα χρώματα αντίδρασης ενώ οι αντανακλάσεις που παράγονται είναι πολλές και τον κάνουν εύκολα εντοπίσιμο από μακριά. Κατάλληλος για χρήση από την ακτή στοχεύοντας λούτσους, παλαμίδες, ντασκες και άλλα αλλά ταυτόχρονα μπορεί να δουλέψει και από βάρκα στοχεύοντας μανάλια αλλά και κυνηγούς

 

  • Μοναδική δράση μέσα στο νερό
  • Ιδανικός για παλαμίδες, ντάσκες, κυνηγούς και άλλα ψάρια της Μεσογείου
  • Φοβερά μακρινές βολές
  • Διαθέσιμος σε 11, 33, 44 και 55 γραμμάρια

Από 10,50

Από 10,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.