ΠΛΑΝΟΣ SAVAGE GEAR UV NEEDLE JIG

CODE EPM13001701331

10,4913,99

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA BLACK NEEDLE UV BLACK NEEDLE UV
PESCAMAFIA NEEDLEFISH UV NEEDLEFISH UV
PESCAMAFIA ANCHOVY UV ANCHOVY UV
PESCAMAFIA SARDINE UV SARDINE UV
DETAILS

Ο πλάνος Needle Jig της Savage Gear είναι απομίμηση ζαργάνας.

Η γρήγορη βύθισή του και οι UV χρωματισμοί, τον κάνουν ορατό ακόμα και στις πιο συννεφιασμένες μέρες. Οι αντανακλάσεις που δημιουργεί ενώ βυθίζεται, θα τραβήξουν τη προσοχή και στα πιο αδιάφορα ψάρια. Μπορεί να αποδόσει ακόμα κ με ελάχιστη κίνηση του καλαμιού, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Αποδίδει την ίδια κίνηση σε όλα τα βάθη ανάλογα τις καιρινές συνθήκες. Στα δυνατά ρεύματα καλό είναι να προτιμήσουμε τα βαρύτερα μεγέθη της σειράς εφόσον το υποστηρίζει και ο εξοπλισμός μας. Παρόλα αυτά όμως επειδή είναι τόσο λεπτός δεν έχει μεγάλη αντίσταση κατά την κίνησή του μες το νερό ή ενάντια στο ρεύμα.

Είναι διαθέσιμος σε 4 διαφορετικά βάρη από 40 έως 100 γραμμάρια. Ανάλογα με τον εξοπλισμό που έχουμε μπορούμε να επιλέξουμε και το βάρος που θα χρησιμοποιήσουμε. Επίσης οι καιρικές συνθήκες είναι ένας παράγοντας που πρέπει να σκεφθούμε τι χρώμα θα χρειαστούμε. Συνήθως με συννεφιά και σκοτεινό καιρό χρησιμοποιούμε λαμπερά χρώματα με έντονες αντανακλάσεις, ενώ κατα τη διάρκεια μια ηλιόλουστης μέρας μπορούν να χρησιμοποιηθούν και φυσικά χρώματα, χωρίς παρόλα αυτα να υπάρχει κάποιος κανόνας.

Ιδανικός για διάφορες τεχνικές ψαρέματος όπως shore jigging, light jigging, spinning κι άλλα.

Μήκος (cm)

Βάρος (gr)

Χρώμα

15

40 Black Needle UV, Needlefish UV, Anchovy UV, Sardine UV 

17

60

Black Needle UV, Needlefish UV, Anchovy UV, Sardine UV

19

80

Black Needle UV, Needlefish UV, Anchovy UV, Sardine UV

21 100

Black Needle UV, Needlefish UV, Anchovy UV, Sardine UV

 

Από 10,49

Από 10,49
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.