Πλάνος Palms Jigaro Qr

CODE EPM13001301302

14,3017,30

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Ο πλάνος Jigaro QR είναι ένας εκπληκτικός πλάνος για την τεχνική του Shore Jigging με χαμηλή πυκνότητα σώματος και Z Light Metal που προστέθηκε στην μοναδική σειρά της Palms το 2018 και έχει πραγματικά καθιερωθεί στις κασετίνες των ψαράδων. Το σώμα του είναι πολύ ισορροπημένο με το βάρος στο κέντρο πράγμα που επιδιώκει την ισορροπία μεταξύ απόστασης βολής αλλά και της δράσης του πλάνου. Ο πλάνος δουλεύει απίστευτα και υπακούει σε κάθε πληροφορία του μεταφέρουμε με το καλάμι μας ακόμα και αν αυτό γίνεται με την κορυφή του καλαμιού μας.

Καταφέρνουμε μια αργή πτώση που μπορεί να μας δώσει ψάρια εύκολα στο πέσιμο αφού δεν μοιάζει με ένα βαρύ μεταλλικό σώμα που φεύγει ξέφρενα προς τον πυθμένα. Ουσιαστικά είναι ένα μεταλλικό ομοίωμα ψαριού με μοναδική δράση που εκπέμπει πάρα πολλές αναλαμπές που προσελκύει τα ψάρια από μακριά. Ένας πλάνος που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τα ένστικτα ενός ψαριού πολύ εύκολα και θεωρείται από τους κορυφαίους στην κατηγορία του Shore Jigging σε όλο τον κόσμο

 

  • Πλάνος με χαμηλή πυκνότητα σώματος
  • Φοβερά ισορροπημένος
  • Δουλεύει και στο πέσιμο

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Βάρος (gr) Μήκος (cm)
60 15.2
80 16.3
100 16.3

 

TECH

Από 14,30

Από 14,30
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.