Πλάνος Palms Jigaro Long Scale

CODE EPM13001301286

15,5018,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Πλάνος Palms Jigaro Long Scale ένας εκπληκτικός πλάνος για την τεχνική του Shore Jigging που έχει αφήσει την δικιά του υπογραφή στο ψάρεμα του Shore Jigging.

Αυτό που τους προσδίδει τεράστια επιτυχία είναι το πολύ παιχνιδιάρικο βύθισμά τους που διαθέτει ένα έντονο παίξιμο στο νερό δημιουργώντας πολλές αντανακλάσεις. Αν χρησιμοποιήσετε πιο έντονα χτυπήματα τότε ο πλάνος θα αποκτήσει νευρική κίνηση ξυπνώντας τα κυνηγετικά ένστικτα των μαγιάτικων και άλλων ψαριών ενώ με πιο σταθερές και κοφτές κινήσεις στον πάτο θα ξεκλειδώσει συναγρίδες με μεγάλη ευκολία.

Ο πλάνος αυτός έχει πατήσει σαφέστατα σε μικρά θηράματα που είναι η κύρια τροφή των αρπακτικών ενώ το σχήμα του, τού προσφέρει πολύ καλή βολή και κίνηση και με δύσκολες συνθήκες.

Οι Jigaro Long Scale έχουν δύο έδρες σε κάθε πλευρά με μία γωνία κάνοντάς τον ουσιαστικό πολυεδρικό αλλά με μεγάλη ευκολία στο τζιγκάρισμα. Οι χρωματισμοί είναι πολύ καλά φινιρισμένοι και φέρουν όλα εκείνα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα προσελκύσουν ένα καλό ψάρι όπως UV, Glow και ασημί αποχρώσεις.

 

 

  • Παιχνιδιάρικο βύθισμα
  • UV, Glow και ασημί αποχρώσεις
  • Πολύ καλή βολή και κίνηση και με δύσκολες συνθήκες

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Βάρος (gr) Μήκος (cm)
60 15
80 16
100 16.5
115 17.4

 

Από 15,50

Από 15,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.