ΠΛΑΝΟΣ PALMS BIT ARTS S.S. JIG

CODE EPM13001308123

6,907,80

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Ο πλάνος Palms Bits Arts S.S είναι ένας πάρρα πολύ αποδοτικός slim πλάνος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τεχνικές LRF. Μπορείτε να στοχεύσετε εύκολα τα κοκκάλια αφού η φοβερή βολή και η μοναδική δράση του τους δημιουργεί φρενίτιδα. Αυτά τα συγκεκριμένα πλανάκια της Palms θεωρείται από πολλούς έμπειρους λάτρεις του LRF ότι είναι από τα αποτελεσματικότερα που κυκλοφορούν εκεί έξω.  Η Palms έχει επιτύχει έναν πολύ έξυπνο σχεδιασμό σε αυτά τα μικρά πλάνα, τόσο χρωματικά όσο και γεωμετρικά, πετυχαίνοντας το απόλυτο αποτέλεσμα.

Η βολή τους είναι από τις καλύτερες που συναντάτε στην αγορά αφού έχουν ένα απίστευτα αεροδυναμικό σχήμα. Έχουν επίσης μια μοναδική αναλογία χαμηλού βάρους σε σχέση με το μήκος τους, παράγουν μια ισορροπημένη κίνηση. Κυκλοφορούν με ένα μόνο assist hook στην πίσω μεριά του πλάνου συνοδευόμενο από τρέσα για πολλές αντανακλάσεις που τρελαίνουν τα κοκκάλια. Για το λόγο αυτό μπορεί να δουλευτούν και με πολύ γρήγορες ανακτήσεις όπως το speed jigging.

 

  • Πολύ αποδοτικός σε κοκκάλια
  • Από τις καλύτερες βολές πλάνων της αγοράς
  • Αεροδυναμική σιλουέτα
  • Διαθέσιμος σε φυσικούς χρωματισμούς αλλά και Glow

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Βάρος (gr) Μήκος (cm)
3 4.2
5 5.2
7 6

Από 6,90

Από 6,90
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.