ΠΛΑΝΟΣ OWNER WJB

CODE EPM13001306189

10,3011,30

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Ο πλάνος της Owner WJB είναι μία εκπληκτική πρόταση από την εταιρία για light shore jigging ψαρέματα τα οποία είναι κατασκευασμένα σε μία εντυπωσιακή παλέτα χρώματων. Τα διαθέσιμα βάρη που βρίσκεται σε 15, 20, 25, 30 και 50 γραμμάρια σας δίνει το εύρος να τον δουλέψετε με πληθώρα καλαμιών είτε light spinning και spinning είτε με καθαρόαιμα light shore jigging καλάμια.  Η σειρά είναι εξοπλισμένη με assist hook της Owner κάνοντάς τον έτοιμο να δουλευτεί χωρίς να χρειάζεται να τοποθετήσετε εσείς αγκίστρια ή σαλαγκιές. Μιλάμε για ένας πλάνο ανώτερης ποιότητας σε πολύ προσιτή τιμή.

Στις εκδόσεις των 15-20 γραμμαρίων θα σας αποδώσει σε κοκκάλια, συναγριδούλες, λίτσες ενώ στις πιο βαριές εκδόσεις θα σας δώσει ακόμα και πελαγικά ψάρια όπως ντάσκες, παλαμίδες και άλλα χαρίζοντάς σας ατελείωτες συγκινήσεις. Μπορεί να δουλευτεί επίσης και με Ultra Light Jigging από την βάρκα αν θέλετε ναα προσεγγίσετε έναν τόπο διακριτικά ώστε ναα ξεγελάσετε μεγάλους θηρευτές.

 

  • Διαθέσιμοι σε 15, 20, 25, 30 και 50 γραμμάρια
  • Υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής
  • Μπορεί αν δουλευτεί από ακτή σε Ultra Light Shore Jigging και από βάρκα σε Ultra Light Jigging
  • Ιδανικοί για πληθώρα ψαριών από κοκκάλια μέχρι συναγρίδες και ντάσκες

 

 

 

Από 10,30

Από 10,30
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.