Πλάνος Majorcraft Jigpara Livebait

CODE EPM13000119062

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

DETAILS

O πλάνος Majorcraft Jigpara Livebait είναι ένας πάρα πολύ αληθοφανής πλάνος αν το συσχετίσουμε με το γόνο που ζει μέσα στις θάλασσες οπότε τον κάνει ιδανικό για LRF και HRF! Άλλωστε γι’ αυτό δημιουργήθηκε αφού η εταιρία ήθελε να κατασκευάσει πιστή αντιγραφή των μικρόψαρων που προσελκύουν τους θηρευτές. Εάν είστε λάτρης του Light Rock Fishing, ή του HRF και θέλετε να παραπέμψετε σε γόνο με τους πλάνους σας τότε το Jigpara Micro Live Bait θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του.

Το φινίρισμα είναι μοναδικό κάτι που απασχολεί πολλούς από εμάς όταν δουλεύουμε τους πλάνους μας  ώστε να μην αλλοιώνονται γρήγορα τα χρώματα. Η Major πέρασε 5 στρώσεις χρώματος ώστε να αντέχουν την βαριά χρήση. Το ενισχυμένο βερνίκι προσδίδει αντοχή στο χρόνο ενώ κυριαρχούν χρωματισμοί που αντικατοπτρίζουν το ηλιακό φως και την UV ακτινοβολία. Οι πλάνοι αυτοί είναι το ενδιάμεσο σε Slow και Slim. Είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και μεγέθη.

 

  • Πιστή αντιγραφή γόνου
  • Μοναδικό σχέδιο που σας χαρίζει πάρα πολύ καλή αίσθηση
  • Ενισχυμένο βερνίκι

0,00

0,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.