Πλάνος Lf Underground Wave

CODE EPM13001303533

8,7015,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Πλάνος Lf Underground Wave, ένα μοναδικό Slow πλανάκι με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως την γρήγορη βύθιση που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αν θέλετε να πέσετε ακριβώς στο στίγμα γρήγορα και με ακρίβεια στην περιοχή δράσης των ψαριών. Αντίθετα με άλλους πλάνους, έχει πολύ υδροδυναμικό σχήμα.

Σε αντίθεση με άλλους πλάνους, ο Wave ανταποκρίνεται άμεσα στην κίνησή μας, αφού και με ελάχιστο χτύπημα χορεύει μέσα στο βυθό αναδεικνύοντας πλήρως την σιλουέτα του προς όλες τις μεριές. Ένα δεύτερο μοναδικό χαρακτηριστικό του είναι η αντίστασή του πάνω σε ένα καλάμι Slow Jigging αφού είναι ελάχιστη. Σημειώνεται ότι το Underground Wave, παρόλο που είναι σχεδιασμένο για Slow Pitch, λειτουργεί άψογα και με κινήσεις Long Fall.

Μοναδικό είναι και το χρωματολόγιό του αλλά και το εύρος σε γραμμάρια αφού θα τον βρείτε σε 80, 100, 120, 180 και 200 εξασφαλίζοντάς σας την ευελιξία κατά το ψάρεμα.

 

  • Αντανακλάσεις κατά το δούλεμα και πολύ ποιοτικό φινίρισμα
  • Πολύ μικρή αντίσταση στα χτυπήματά μας
  • Σχεδιασμένος για Slow Pitch αλλά και Long Fall κινήσεις

Από 8,70

Από 8,70
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.