Πλάνος Lf Underground Snatch

CODE EPM13001304133

9,2010,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Πλάνος Lf Underground Snatch ένα μοναδικό blade type για τεχνικές βάρκας αλλά και shore jigging. Όπως και ολόκληρη η σειρά διακρίνονται για την εξαιρετική τους κίνηση και το αργό τους βύθισμα, παραμένοντας για εκτεταμένα χρονικά διαστήματα στο βάθος και προκαλώντας ακόμα και τα πιο αδρανή ψάρια. Η μοναδικότητά τους προέρχεται από την ιδιαίτερη συνδυαστική προσέγγιση των χαρακτηριστικών τους, όπως η ρεαλιστική απεικόνιση, η έντονη κίνηση, και το φυσικό βύθισμα.

Τα Lf Underground Snatch ανήκουν στην κατηγορία των μεσοβαρών πλανών, με το μεγαλύτερο βάρος στο κέντρο τους. Το σχήμα τους είναι ελαφρώς οβάλ, σχεδόν επίπεδο από τη μία πλευρά, ενώ παράλληλα διαθέτουν γωνίες από την άλλη. Το λεπτό προφίλ τους συντελεί στη δημιουργία ενός πλάνου που, κατά τη διάρκεια της βύθισης, εκτελεί ελιγμούς παρόμοιους με “φύλλο που πέφτει,” συνδυάζοντας τους με έντονο rolling. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, με τις αντανακλάσεις του φωτός να φαίνονται ακόμα και σε βάθος 20 μέτρων. Ένα ακόμα πλεονέκτημά τους είναι η χαμηλή αντίσταση κατά το χτύπημα, καθώς και η δυνατότητα προσφοράς διάφορων κινήσεων, είτε πρόκειται για Long Fall, είτε για High Pitch, ανταποκρίνονται εξίσου καλά.

 

  • Εκτελεί ελιγμούς παρόμοιους με “φύλλο που πέφτει”
  • Χαμηλή αντίσταση κατά το χτύπημα
  • Ρεαλιστική απεικόνιση

Από 9,20

Από 9,20
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.