Πλάνος Lf Underground Quiter

CODE EPM13001303545

7,6010,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η Underground με τον πλάνο Quiter πέτυχε έναν πολύ έξυπνο σχεδιασμό και κατασκεύασε ένα μοναδικά αποτελεσματικό πλάνο σε πολύ προσιτή τιμή για την τεχνική του Slow Jigging. Τον βρίσκουμε σε 60, 80, 100 και 120 γραμμάριακαι ταιριάζει χρωματικά όσο και γεωμετρικά με ψάρια που κινούνται στα νερά της Μεσογείου  πετυχαίνοντας το απόλυτο αποτέλεσμα.

Διαθέτουν υδροδυναμικό σχήμα και αληθοφανή χαρακτηριστικά ενώ το σχήμα τους έχει ακριβώς το προφίλ μικρόψαρου όπου χάρη στο υδροδυναμικό τους σχήμα, καταφέρνει να έχει εκπληκτική βολή αν τον ψαρέψουμε στα λίγα γραμμάρια στο Shore Jigging. Ο οβάλ σχεδιασμός τους από τη μία και η τρεις πλευρές που διαθέτει στην άλλη τον κάνει μόλις βρεθεί στο νερό να παρουσιάζει έντονη περιστροφική κίνηση  για αυτό παίρνει και πολλά χτυπήματα εκεί.

Όσον αφορά τους χρωματισμούς τους, η Underground επέλεξε ολογραφικά νερά σαν κύριο θέμα και από εκεί και πέρα έδωσε έντονες αντανακλάσεις για να προκαλεί τα θηράματα από μακριά.

 

  • Μοναδικοί χρωματισμοί που παραπέμπουν σε ψάρια της Μεσογείου
  • Ρεαλιστική κίνηση τραυματισμένου ψαριού
  • Μπορεί να δουλευτεί και από την ακτή με Shore Slow σετ και στο Slow Jigging από το σκάφος

Από 7,60

Από 7,60
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.