Πλάνος Lf Underground Moove

CODE EPM13001304132

10,5012,80

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το πλάνο Lf Underground Moove είναι μια κορυφαία επιλογή για τους ψαράδες που αναζητούν ένα προηγμένο και αποτελεσματικό δόλωμα για το ψάρεμα. Κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά και με έναν σχεδιασμό που ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες, το Lf Underground Moove ξεχωρίζει για πολλούς λόγους.

Ο πλάνος Lf Underground Moove είναι ένας πολύ αποδοτικός πλάνος που κινείται με μοναδικό τρόπο κάτω από το νερό, προσομοιάζοντας τη φυσική κίνηση των καλαμαριών αφού στόχος ήταν να δημιουργηθεί κάτι που προσομοιάζει σε αυτά. Η εξαιρετική ρεαλιστικότητα και η κίνηση του Moove το καθιστούν απολύτως αποτελεσματικό στο να προκαλεί το ενδιαφέρον των ψαριών ακόμα και σε πολύ μεγάλο βάθος αφού έχει την ιδιότητα να βυθίζεται εύκολα στα κατώτερα στρώματα της υδάτινης στήλης. Ο Lf Underground Moove είναι επίσης σχεδιασμένος με γνώμονα τη μείωση της αντίστασης κατά τη διάρκεια του ψαρέματος για να γίνει ένας ξεκούραστος και αποδοτικός πλάνος που θα μπορεί να ψαρευτεί σε πολύ μεγάλα βάθη.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός του ενισχύει την αντοχή του στις δύσκολες συνθήκες. Ο Lf Underground Moove διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων, επιτρέποντας στον ψαρά να προσαρμόσει την επιλογή του στις καιρικές συνθήκες και τις προτιμήσεις των ψαριών.

 

  • Διαθέσιμος σε 120 και 160 γραμμάρια
  • Ιδιαίτερα ξεκούραστος και αποδοτικός πλάνος
  • Μπορεί να αποδώσει σε πολύ μεγάλο βάθος
  • Προσομοιάζοντας τη φυσική κίνηση των καλαμαριών

 

Από 10,50

Από 10,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.