Πλάνος Lf Underground Cuttle

CODE EPM13001304136

11,6016,20

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Lf Underground Cuttle η τέλεια προσομοίωση σουπιάς σε πλάνο Slow Jigging. Πρόκειται για μια εξαιρετική απομίμηση σουπιάς από την εταιρία Underground, με συμπυκνωμένο σώμα που αναπαριστά το κεφαλόποδο που κινείται κοντά στο βυθό. Με απαλά και κοφτά χτυπήματα, η σουπιά Cuttle αποκτά φυσική κίνηση που θα ξεγελάσει μαύρα ψάρια όπως ροφούς, συναγρίδες και γενικότερα όλα τα θηράματα του βυθού.  Η Underground έχει επενδύσει τους πλάνους Cuttle με έντονα, ζωηρά χρώματα ώστε να προσελκύσει ευκολότερα τα αρπακτικά.

Διαθέτει δύο κρίκους για την τοποθέτηση του assist hook, δύο πραγματικά μάτια και ρεαλιστικό σχήμα σώματος όπως μίας σουπιάς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες τεχνικές κοντά στο βυθό, με ζωντανό δόλωμα ή χωρίς, με τρέσες ή χωρίς. Πολλοί μάλιστα το χρησιμοποιούν για κεφάλι ζόκας. Καθώς κατεβαίνουν, οι πλοκάμια της τρέσας προσδίδουν επιπλέον κίνηση, προκαλώντας αντιδράσεις από τα θηράματα.

 

  • Διαθέσιμο σε 150 και 200 γραμμάρια
  • Εξαιρετική απομίμηση σουπιάς
  • Έντονα, ζωηρά χρώματα

 

 

 

Από 11,60

Από 11,60
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.