Πλάνος Lf Underground Battle

CODE EPM13001303544

10,4311,60

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Πλάνος Lf Underground Battle, ένας μοναδικός Slow πλανος με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως η πολύ ομαλή βύθιση που δίνει πολλά ψάρια και οι πολλοί ωραίοι χρωματισμοί δίνουν το αποτέλεσμα κάθε λάτρη της τεχνικής Slow Jigging. Αντίθετα με άλλους πλάνους, έχει πιο έντονες αντανακλάσεις και σχήμα δάκρυ πράγμα που με απαλές κινήσεις δίνει πολύ ωραίο παιχνίδισμα και εξαιρετική δράση.

Σε αντίθεση με άλλους πλάνους, ο Battle ανταποκρίνεται άμεσα στην κίνησή μας, αφού και με ελάχιστο χτύπημα χορεύει μέσα στο βυθό αναδεικνύοντας πλήρως την σιλουέτα του προς όλες τις μεριές ενώ μπορεί να ψαρέψει και σε περιοχές με ρεύματα. Είναι σχεδιασμένο για Slow Pitch, αλλά λειτουργεί άψογα και με κινήσεις Long Fall αφήνοντάς το να πέσει γλυκά προς τον πυθμένα. Μοναδικό είναι και το χρωματολόγιό του αλλά και το εύρος σε γραμμάρια αφού θα τον βρείτε σε 120 και 140 γραμμάρια εξασφαλίζοντάς σας την ευελιξία κατά το ψάρεμα.

 

  • Αντανακλάσεις κατά το δούλεμα και πολύ ποιοτικό φινίρισμα
  • Πολύ μικρή αντίσταση στα χτυπήματά μας που του δίνει ωραία ομαλή κίνηση
  • Σχεδιασμένος για Slow Pitch Jigging

Από 10,43

Από 10,43
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.