Πλάνος Hots Y2 Jig

CODE EPM13001303553

18,0030,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Οι πλάνοι Hots Y2 αποτελούν μια επέκταση της αξεπέραστης απόδοσης της σειράς και αναδεικνύονται ως ένα μοντέλο που καταξιώθηκε στην τεχνική του Slow Jigging. Οι Y2 προσφέρουν απίστευτα αποτελέσματα για τους λάτρεις της τεχνικής ακόμα και κατά τις ημέρες που… τίποτα δε φαίνεται να πηγαίνει καλά. Όπως όλοι οι πλάνοι Hots, οι Y2 προσφέρουν εξαιρετική κίνηση και αργό βύθισμα, διατηρώντας τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο βάθος και προκαλώντας αντιδράσεις ακόμα και σε μεγάλους ροφούς αλλά και τσαούσια που το λατρεύουν.

Οι πλάνοι Hots Y2 ανήκουν στην κατηγορία των μεσόβαρων πλανών διότι συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο βάρος τους στο κέντρο. Το σχήμα τους είναι ελαφρώς οβάλ από τη μία πλευρά, με σχεδόν επίπεδη επιφάνεια, ενώ από την άλλη πλευρά διαθέτουν γωνίες. Το προφίλ τους είναι εξαιρετικά λεπτό, και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δημιουργούν έναν πλάνο που κατά τη διάρκεια της βύθισης προσομοιάζει κινήσεις Leaf ακριβώς ίδια κίνηση που κάνει ένα φύλλο που πέφτει. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, με αντανακλάσεις φωτός που ξεχωρίζουν ακόμη και σε βάθος >20 μέτρων. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά τους είναι η χαμηλή αντίσταση κατά τα χτυπήματά μας και η δυνατότητα να κάνετε μία σειρά διαφορετικών κινήσεων όπως Long Fall ή High Pitch.

Οι χρωματισμοί είναι ιδιαίτεροι και οι αποχρώσεις πολύ καλά μελετημένες για τα νερά της Μεσογείου

 

  • Ιδιαίτερη βύθιση Leaf
  • Μεσόβαρος πλάνος
  • Εντυπωσιακές αντανακλάσεις
  • Τον λατρεύουν τα τσαούσια αλλά και τα μαύρα ψάρια

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Βάρος Μήκος
80 12
100 14
120 14.4
150 15.5
180 16.5

 

Από 18,00

Από 18,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.