ΠΛΑΝΟΣ HAYABUSA SLOW JACK EYE FS424

CODE EPM13001303551

9,8013,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Ο πλάνος Slow Jack Eye από την Hayabusa είναι σχεδιασμένος με μεγάλη προσοχή για να προσφέρει την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην ταχύτητα βύθισης και την δράση του. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η πρώτη επιλογή πολλών ψαράδων εδώ και πολλά χρόνια! Αυτοί οι πλάνοι συνδυάζουν την τεχνική που έχει κατακτήσει την Ιαπωνία και τον υπόλοιπο κόσμο, και προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ψαρέματος και φυσικά μιλάμε για το Slow Jigging.

Κατά τη διάρκεια του βυθίσματος, το πλάνος προσφέρει μια αργή σταθερή βύθιση, καθιστώντας το εξαιρετικά ελκυστικό για τα ψάρια που αντιδρούν σε αυτήν την δράση. Η κατασκευή του πλάνου Hayabusa Slow Jack Eye FS-424 είναι εξαιρετικά ανθεκτική και προσεκτικά σχεδιασμένη για να αντέχει τις απαιτητικές συνθήκες του ψαρέματος. Το ενσωματωμένο σύστημα αγκιστριών και τα ανθεκτικά υλικά κατασκευής το καθιστούν ένα αξιόπιστο εργαλείο στα χέρια κάθε ψαρά.

Ένα ακόμα προσόν αυτού του πλάνου είναι η εξαιρετική ορατότητά του στο νερό. Τα φωτεινά χρώματά του το καθιστούν εύκολα εντοπίσιμο ακόμα και σε αντίξοες και θολές συνθήκες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στην αποδοτικότητά του.

  • Διαθέσιμος σε 60, 120, 150 γραμμάρια
  • Πολύ ελκυστική κίνηση όταν βυθίζεται
  • Ανθεκτική κατασκευή
  • Ιδιαίτεροι χρωματισμοί με μεγάλες αντανακλάσεις

Από 9,80

Από 9,80
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.