Τεχνητό Duo Tetra Works Tetrajigs

CODE EPM13001307999

6,508,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Τα Micro Tetrajigs έχουν δημιουργηθεί ειδικά για θήραμα που δεν επιδεικνύουν ενδιαφέρον ή φαίνεται να αποφεύγουν τα κλασικά τεχνητά δολώματα του LRF. Το μέγεθός τους βοηθάει επιπλέον αφού έχουν το μέγεθος γόνου, παρ’ όλα αυτά σας επιτρέπουν να φτάσετε σε μεγαλύτερα βάθη ή να καλύψετε μεγαλύτερες αποστάσεις σε σχέση με τα σκληρά τεχνητά, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εξερευνήσετε την περιοχή σας με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Διαθέτουν το κέντρο βάρους τους ακριβώς στη μέση, παρέχοντας έτσι εύκολο έλεγχο κατά τη χρήση. Τα χρώματα τους είναι μοναδικά και εντυπωσιακά και για πρώτη φορά η DUO έχει δώσει τόσο μεγάλη έμφαση σε μοντέλα τύπου Zebra Glow

Αν στοχεύετε το ψάρεμα του Σαργού της Τσιπούρας των Μελανουριών αλλά και γενικότερα ψάρια που κινούνται κοντά στον πυθμένα, μπορείτε να το δουλέψετε με μερικά jerk και στη συνέχεια να κάντε παύσεις χωρίς να ανοίγεται pick up για να νιώθετε το strike ώστε να παίρνετε ψάρια στο πέσιμο. Κατά τη διάρκεια της βύθισης, το πλανάκι θα κινηθεί οριζόντια, σαν ένα φύλλο που πέφτει, προσφέροντας ένα ελκυστικό οπτικό εφέ για τα θηράματα.

  • Ιδιαίτερη κίνηση φύλλου κατά το πέσιμο
  • Μικρά αλλά με πολύ καλή βολή
  • Μήκος από 32 mm μέχρι 47 mm

 

Τεχνικές λεπτομέρειες

 

Μοντέλο Μήκος (cm) Βάρος (gr) Assist,Σαλαγκιά/Μέγεθος
Duo Tetra Works Tetrajigs 3.2  3 Front/Assist Hook & Tinsel #7, Rear/Tremble #14
Duo Tetra Works Tetrajigs 3.7  5  Front/Assist Hook & Tinsel #7, Rear/Treble #14
Duo Tetra Works Tetrajigs 4.1 7 Front/Assist Hook & Tinsel #11, Rear/Treble #14
Duo Tetra Works Tetrajigs 4.6 10 Front/Assist Hook & Tinsel #11, Rear: Treble #14
Duo Tetra Works Tetrajigs 4.9 12 Front/Assist Hook & Tinsel #11, Rear: Treble #14

 

 

 

 

Από 6,50

Από 6,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.