Τεχνητό Duo Drag Metal Cast Super Slim

CODE EPM13001701138

10,0012,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η DUO παρουσίασε το πολυαναμενόμενο DUO DRAG METAL CAST SUPER SLIM ως απάντηση στην αυξανόμενη δημοτικότητα του Shore Jigging στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα. Αναγνωρίζοντας τις εξελισσόμενες τάσεις σε αυτή την τεχνική ψαρέματος, η DUO ανέπτυξε μια σειρά από casting jigs με εξαιρετικές δυνατότητες όπως την έκδοση Super Slim με τον απίστευτο slim χαρακτήρα του που ομοιάζει τέλεια με γόνο, ενσωματώνοντας όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά συνώνυμα με την ιαπωνική μάρκα.

Το DUO Drag Metal παρουσιάζει εξαιρετική βολή και κατεβαίνει γρήγορα στην επιθυμητή ζώνη της υδάτινης στήλης . Οι ψαράδες έχουν την ευελιξία να το χτυπάνε με ήρεμα jerk ή πιο γρήγορες ανακτήσεις με την ίδια επιτυχία καθώς επιδεικνύει αβίαστα μια σαγηνευτική και δελεαστική δράση και εμφάνιση. Ακόμα και με σταθερή γρήγορη κίνηση έχει δείξει πόσο δυνατός είναι.

Ο πλάνος αυτός συναντάτε σε διάφορα μεγέθη όπως 20, 30, 40 και 60 γραμμάρια και για το λόγο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ultra light και στις light τεχνικές του shore jigging αλλά φυσικά και από την βάρκα σε ultra light vertical jigging. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με πολύ light καλάμια κάνοντας παύσεις  οι οποίες πολύ συχνά σας χαρίζουν το strike αφού κάνει vibration fall κατά το πέσιμο. Είναι μικρός σε μέγεθος και παραπέμπει σαφέστατα σε ένα μικρό ψαράκι δηλαδή το τέλειο δέλεαρ για πολλά είδη ψαριών.

  • Απίστευτη βολή
  • Super Slim Body
  • Εξαιρετικός ακόμα και σε ρεύματα

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (cm) Βάρος (gr)

Σαλαγκιά/Μέγεθος

Duo Tetra Works Tetrajigs

20  7

Front/Assist Hook & Tinsel #13, Rear/Hook #8

Duo Tetra Works Tetrajigs

30  8

Front/Assist Hook & Tinsel #13, Rear/Hook #6

Duo Tetra Works Tetrajigs

40 8.8

Front/Assist Hook & Tinsel #13, Rear/Hook #6

Duo Tetra Works Tetrajigs

60 10

Front/Assist Hook & Tinsel #11, Rear: Treble #14

Από 10,00

Από 10,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.