Πλάνος Duo Drag Metal Cast Slow 15gr

CODE EPM17001701254

8,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Οι DUO Drag Metal Cast είναι η απάντηση της ιαπωνικής εταιρίας στην τεχνική του Shore Jigging. Η εταιρία διαπίστωσε την αυξανόμενη ζήτηση για τεχνικές όπως του Ultra Light Shore Jigging από τη στεριά, καθώς αυτές αποδεικνύονται ιδιαίτερα αποτελεσματικές σε διάφορα δύσκολα και εξειδικευμένα θηράματα. Αυτό την ώθησε και έκανε μια μεγάλη μελέτη γύρω από τους πλάνους, την αποτελεσματικότητά τους, το σχεδιασμό και φυσικά τα μεγέθη.

Οι πλάνοι Drag Metal Cast Slow αναπτύχθηκαν μετά από προσεκτική αξιολόγηση του τρόπου ψαρέματος και είναι εξαιρετικά αποδοτικοί στην εφαρμογή τους. Οι πλάνοι της DUO έχουν ασύμμετρο και επίπεδο σχήμα, και κατά την βύθισή τους πραγματοποιούν μια μικρή αέρινη και πλαϊνή κίνηση, παρόμοια με ένα φύλλο που πέφτει. Αυτή η κίνηση δημιουργεί στιγμιαίες παύσεις κατά την πτώση του πλάνου μας στον πυθμένα της θάλασσας, παρέχοντας στα αρπακτικά την ευκαιρία για επίθεση.

Το ασύμμετρο σχήμα τους μειώνει την αντίσταση κατά την ανάκτηση, με έναν τρόπο που θα αντιληφθείτε μετά από μερικές ώρες ψαρέματος. Η βολή του είναι εξαιρετική και μπορεί να δουλέψει με καλάμια Light Spinning και ιδανικά HRF.

  • Δουλεύει με στιγμιαίες παύσεις
  • Εκπληκτικό εύρος βολής
  • Δουλεύει σαν φύλλο που πέφτει
  • Ασύμμετρο σχήμα που μειώνει την αντίσταση

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (cm) Σαλαγκιές / Μέγεθος
Duo Drag Metal Cast Slow 15gr 4.35

1 / #8

8,00

8,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.