Τεχνητό Duo Drag Metal Cast Slim

CODE EPM13001306183

9,0012,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η διάσημη σειρά της Duo DRAG METAL CAST SLIM είναι πολύ πετυχημένη στο ψάρεμα με πλάνους είτε από την ακτή με Shore Jigging είτε από το σκάφος σε Ultra Light Jigging. Ένας πλάνος με πάρα πολλές δυνατότητες. Πολλά τα ψάρια που έχουν χτυπήσει από πελαγικά όπως ντάσκοπαλαμίδες μέχρι και πολύ μεγάλες συναγρίδες. Ίσως ο slim χαρακτήρας του χωρίς ωστόσο να υστερεί σε γραμμάρια διατηρώντας μικρό μήκος χαρίζει αυτή την επιτυχία στο πλάνο αυτό.

Η DUO παρακολουθώντας τις νέες τάσεις που αναπτύσσονται στο Shore Jigging, ανέπτυξε μια σειρά από casting jigs για βολές σε τρομερά μεγάλες αποστάσεις. Είναι ζυγισμένο στο κέντρο και πέφτοντας λόγω του υδροδυναμικού σχήματος κατεβαίνει γρήγορα κάνοντάς το ιδανικό, ακόμα και σε μέρες με ρεύματα.. Κάθε φορά που χτυπάτε με το καλάμι σας, δημιουργείται ένα ισχυρό και εξαιρετικό εφέ αφού αστράφτει έντονα μέσα στο νερό. Οπότε τις ηλιόλουστες μέρες της Ελλάδας μας είναι ένα μοναδικό πλανάκι που γίνεται αντιληπτό από πολύ μακριά.

  • Slim Body
  • Γρήγορο βύθισμα
  • Απίστευτη βολή

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (cm) Βάρος (gr) Tύπος

Σαλαγκιές / Μέγεθος

Duo Drag Metal Cast Slim 20gr

6.5 20 Sinking

1 / #8

Duo Drag Metal Cast Slim 30gr

7.3 30 Sinking

1 / #6

Duo Drag Metal Cast Slim 40gr

8.2 40 Sinking

1 / #6

Duo Drag Metal Cast Slim 60gr

8.4 60 Sinking

1 / #4

Από 9,00

Από 9,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.