Πλάνος Daiwa D’Slow

CODE EPM13001303579

17,1019,80

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Πολύ αποτελεσματικοί πλάνοι της Daiwa για τους φίλους του Slow Jigging. Η Daiwa λοιπόν δημιούργησε ένα εκπληκτικό πλάνο για τον κόσμο του Slow Jigging. Μία εξειδικευμένη σειρά με την ονομασία D’Slow ώστε να ανταπεξέρθετε σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις. Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται η πρωτοποριακή αποτελεσματικότητα των πλάνων αυτών, οι οποίοι εντυπωσιάζουν με την ικανότητά τους να προσελκύουν θηράματα από απόσταση. Αυτό προκύπτει από τις μοναδικές τεχνικές προδιαγραφές που ενσωματώνουν.

Το πρώτο που κερδίζει την προσοχή είναι το ασύμμετρο σχήμα αυτών των πλανών. Η ασυμμετρία αυτή δεν είναι μόνον αισθητικής φύσεως, αλλά και λειτουργική. Καθώς κινούνται μέσα στο νερό, προκαλούν δονήσεις που δρουν σαν προκλητικό μήνυμα για τα θηράματα, προσελκύοντας τα με αφοπλιστική αποτελεσματικότητα.

Αλλά εκείνο που κάνει τους πλάνους Daiwa D’Slow πραγματικά ξεχωριστούς είναι η κίνησή τους. Κατά την κάθοδο, καθώς πλησιάζουν τον πυθμένα, και κατά το “παιχνίδι” με το καλάμι σας, η κίνηση τους μοιάζει με την πορεία ενός αληθινού θαλάσσιου πλάσματος. Αυτή η απομίμηση της φυσικής κίνησης δημιουργεί ένα κάλεσμα αγωνίας για τα θηράματα, τα οποία δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να επιτεθούν. Αλλά η Daiwa δεν σταματά εκεί. Οι πλάνοι D’Slow εντυπωσιάζουν και με την ανεξίτηλη βαφή και το εκθαμβωτικό φινίρισμα τους. Η λεπτομερής επεξεργασία δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που κεντρίζει τα βλέμματα. Μάλιστα, η σειρά προσφέρει χρώματα UV, αληθοφανή μάτια και ζωντανά λέπια που αντανακλούν το φως και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα τους.

Όσο για τη διαθεσιμότητα, η σειρά Daiwa D’Slow δεν αφήνει τίποτα να τύχει. Είναι διαθέσιμα σε 80 και 140 γραμμάρια

  • Ασύμμετρο σχήμα για έντονη δράση
  • Φοβερό φινίρισμα
  • Φοβερή αποτελεσματικότητα στα μαύρα και κόκκινα ψάρια
  • Διαθέσιμος σε 80 και 140 γραμμάρια

 

 

 

Από 19,00 Από 17,10

Από 19,00 Από 17,10
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.