ΠΛΑΝΟΣ CULTIVA GEKITO JIG STRIKE

CODE EPM13001301194

13,8016,40

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Ο πλάνος Cultiva Gekito Jig Strike διαθέτει ένα μοναδικό, υδροδυναμικό σχήμα που δίνει το πλεονέκτημα εκτός από την πολύ εύκολη ανάκτηση να επιτρέπει μακρινές βολές πράγμα πολύ σημαντικό για την τεχνική του Shore Jigging. Ο πλάνος αυτός κυκλοφορεί σε καταπληκτικούς χρωματισμούς που σκοπό έχουν να δελεάσουν τα θηράματα και να χαρίσουν σε εσάς ένα σοβαρό όπλο στη φαρέτρα σας. Οι πλάνοι Gekito Jig φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για Vertical Jigging. Eίναι πλάνος με έντονη δράση κατά το πέσιμο που συχνά χαρίζει strike σε εκείνη την φάση ενώ οι  έντονες αντανακλάσεις προσελκύουν τα θηράματα από μακριά.

Εσωτερικά διαθέτει ανοξείδωτο οδηγό που κάνει τον πλάνο τρομερά ανθεκτικό στα χτυπήματα αφού πολύ απλά είναι αδύνατο να λυγίσει. Πρόκειται για έναν Heavy Duty πλάνο κατασκευασμένος να αντέχει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις και κάθε αρπακτικό, ανεξαρτήτως μεγέθους. Πρόκειται για ένα πλάνο που έχει κατακτήσει τις προτιμήσεις έμπειρων ψαράδων που τον χρησιμοποιούν ανελλιπώς είτε στο Jigging είτε στο  Shore Jigging εδώ και πολλά χρόνια και παραμένει επίκαιρος ακόμα και σήμερα. Τί θα πάρετε από αυτό τον πλάνο; Δύναμη στην βολή λες και ρίχνατε μεσόβαρο πλάνο, παίξιμο και darting κίνηση σαν μεσόβαρο και ιδιαίτερο παίξιμο κατά την κάθοδο. Το φινίρισμά τους είναι εμπλουτισμένο με ένα ενισχυτικό για να μην φθείρεται το χρώμα και διατηρείται ακόμα και μετά από πολύ δούλεμα καθώς η εξαιρετική αντοχή της εξωτερικής βαφής τους τους καθιστά ανθεκτικούς σε κάνε φθορά.

 

  • Αντέχει στις φθορές και δε στραβώνει
  • Παίξιμο και darting κίνηση
  • Φινίρισμα εμπλουτισμένο με ενισχυτικό για αντοχή της μπογιάς

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (cm) Βάρος (gr)
13.5 65
14.5 85
16 105

Από 13,80

Από 13,80
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.