Πλάνος Cb One G2

CODE EPM13001301367

22,8025,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA SOLID GLOW SOLID GLOW
PESCAMAFIA SARDINE SARDINE
PESCAMAFIA SILVER SILVER
PESCAMAFIA BLUE PINK BLUE PINK
DETAILS

Η CB ONE είναι μια εταιρία που έχει ασχοληθεί αποκλειστικά με το τεχνικό ψάρεμα και κυρίως με το jigging στις διάφορες μορφές του.Οι πλάνοι της κατασκευάζονται στην Ιαπωνία από κράματα μολύβδου, χρησιμοποιώντας και δυο διαφορετικά σε έναν πλάνο, ώστε να επιτυγχάνεται  το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο CB One G2, είναι ένας πλάνος ο οποίος κατασκευάστηκε για να προσαρμόζεται και να ενεργεί εξίσου αποδοτικά, σε κάθε περιβάλλον, συνθήκη βαθών και ρεμάτων. Μπορούμε να τον δουλέψουμε με αργές κινήσεις, αλλά και στις γρήγορες ανακτήσεις να κινηθεί ταχύτατα προς κάθε κατεύθυνση, διαχέοντας στον βυθό τις ανακλάσεις του.

Οι στρογγυλεμένες του άκρες επιτρέπουν μια πιο φυσική κίνηση, ενώ παράλληλα οι δονήσεις και τα κύματα που δημιουργούνται εντός του νερού, πλησιάζουν περισσότερο σε αυτές των ψαριών, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δελεαστικός στα μάτια των θηρευτών.

Κατά τη βύθιση του ο συγκεκριμένος πλάνος εκπλήσσει με την σταθερά αργή του βύθιση και την άμεση επανεκκίνηση μετά το επόμενο χτύπημα του καλαμιού, πράγμα που οφείλεται αποκλειστικά στο σχήμα και στην ομοιόμορφη κατανομή βάρους που του έχει αποδοθεί, από το ένα άκρο έως το άλλο. Επίσης εντυπωσιακή είναι η ανταπόκρισή του στις εναλλαγές της κίνησης, κατά την διάρκεια του ψαρέματος.

Διαθέσιμος σε 80gr και 110gr.

Από 22,80

Από 22,80
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.