Πλάνος Cb One D3 Semilong

CODE EPM13001701308

21,0023,80

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA BLUE PINK BLUE PINK
PESCAMAFIA BLUE BLUE
PESCAMAFIA GREEN WHITE BELLY GREEN WHITE BELLY
PESCAMAFIA SARDINE SARDINE
PESCAMAFIA SOLID GLOW SOLID GLOW
PESCAMAFIA AJI GLOW AJI GLOW
PESCAMAFIA CHART CHART
DETAILS

Η CB ONE είναι μια εταιρία που έχει ασχοληθεί αποκλειστικά με το τεχνικό ψάρεμα και κυρίως με το jigging στις διάφορες μορφές του.Οι πλάνοι της κατασκευάζονται στην Ιαπωνία από κράματα μολύβδου, χρησιμοποιώντας και δυο διαφορετικά σε έναν πλάνο, ώστε να επιτυγχάνεται  το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ανεξαρτήτως γραμμαρίων, μπορούν να δουλέψουν αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε βάθος νερού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και βαρύτερους πλάνους ακόμα και στα πιο ρηχά νερά, χωρίς να χρειάζεται υπερπροσπάθεια και κόπωση, για να τους κάνουμε να αποδόσουν.

Ο πλάνος D3 Semilong διαθέτει ισορροπία, η οποία διευκολύνει την οριζόντια κίνηση μέσα στο νερό, μετά από γρήγορο action, κίνηση η οποία δεν μπορεί να επιτευχθεί με συμβατικούς πλάνους. Ο D3 ανταποκρίνεται άμεσα στα χτυπήματα του καλαμιού, καθώς είναι αρκετά ελαφρύς για να παράγει συνεχή κίνηση, από χτυπήματα υψηλής ταχύτητας. Το υδροδυναμικό του προφίλ επιτρέπει τις ξαφνικές αλλαγές από κοντά χτυπήματα, σε μεγάλα χτυπήματα και με ενδιάμεσες παύσεις. Με γρήγορη ανάκτηση και με έντονα χτυπήματα του καλαμιού, η απόδοση του μεγιστοποιείται.

Η σχεδίαση του σώματος των CB One D3 προσφέρει εξαιρετικό κράτημα του πλάνου σε οριζόντια θέση. Διατηρώντας οριζόντια στάση και μειώνοντας την ταχύτητα βύθισης ανάμεσα στις παύσεις, ο συγκεκριμένος πλάνος επιτυγχάνει εξαιρετική πλευρική κίνηση, ανταποκρίνεται στις αλλαγές ταχύτητας της ανάκτησης και αντιδρά άμεσα στις κινήσεις σας.

Είναι διαθέσιμος σε 95gr και 115gr.

Από 21,00

Από 21,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.