Πλάνος Bassday Bungy Metal ii

CODE EPM13001301193

9,0014,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA HF-50 HF-50
PESCAMAFIA HP-02 HP-02
PESCAMAFIA HH-16 HH-16
PESCAMAFIA NH-192 NH-192
DETAILS

Ο πλάνος Bungy Metal II θα μας βοηθήσει με το σχήμα γόνου που ‘χει και την λεπτή σιλουέτα του να προσομοιάσουμε στα ψαράκια αυτά στις τεχνικές του Shore Jigging και του Vertical Slow Jigging. Σε απίστευτους φυσικούς χρωματισμούς αλλά και χρώματα αντίδρασης έχουμε πολλές επιλογές για το ψάρεμά μας. Η σιλουέτα του είναι ντυμένη με ιριδίζον χρώμα και αντανακλά εξαιρετικά τις ακτίνες του ήλιου.

Μία αρχή μας στο ψάρεμα είναι να ομοιάζουν τα τεχνητά μας δολώματα με τα ψάρια της περιοχής που ψαρεύουμε. Πολύ απλά με τον τρόπο αυτό θα πάρουμε ψάρια αφού θα χτυπάνε με ευκολία σε ένα πλάνο που δε θα τα ξενίζει. Ο μικρός γόνος ειδικά τις περιόδους της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι ιδανικός για το ψάρεμά μας είτε χρησιμοποιούμε πλάνους είτε τεχνητά και σιλικονούχα.

Μπορεί να προσελκύσει τα ψάρια, ακόμα και όταν τρέφονται επιλεκτικά. Χάρη στο σχήμα του, δεν απαιτεί ειδική τεχνική για να προσφέρει ζωντανή κίνηση. Καθώς πέφτει, προκαλεί κυματιστή δράση που ελκύει τα ψάρια προς αυτό. Το Bungy Metal II μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες τεχνικές, όπως cast jigging, vertical και shore jigging για μανάλια, αλλά και άλλα είδη ψαριών

Σημειωτέων, όλα τα μεγέθη διατίθενται χωρίς assist, προσφέροντας την ευελιξία να βάλετε αυτό της επιλογής σας. Διατίθεται στα 65, 120 και 180 γραμμάρια

  • Μικρή και λεπτή σιλουέτα
  • Παραπέμπει σε γόνο
  • Εξαιρετική ποιότητα

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (cm) Bάρος (gr)

Bungy Metal II 65

10 65
Bungy Metal II 120 12

120

Bungy Metal II 180 15

180

Από 9,00

Από 9,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.