Νήμα Ygk X-Braid Super Jigman X8

CODE EPM11001020000

55,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το YGK X-Braid Super Jigman x8 αναπτύχθηκε ως μια αναβαθμισμένη έκδοση του προηγούμενου νήματος από την ιαπωνική εταιρεία. Αυτή η νέα έκδοση χαρακτηρίζεται από χαμηλή απορρόφηση υγρασίας και πολύχρωμη δομή, με την αλλαγή χρώματος να λαμβάνει χώρα κάθε 10 μέτρα. Η πλέξη του νήματος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρουσιάζει εξαιρετικά λεία επιφάνεια, με σκοπό την ελαχιστοποίηση της τριβής πάνω στους οδηγούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της φθοράς και του θορύβου που συνήθως προκαλείται από την τριβή του νήματος. εκτός αυτού αυξάνει και το εύρος βολών μας χαρίζοντάς μας μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και αυξάνοντας την αίσθηση στο ψάρεμά μας.

Το YGK X Braid Super Jigman ξεχωρίζει για την απόλυτα ομαλή υφή του και την εξαιρετικά λεπτή διάμετρο. Μια εξωτερική επικάλυψη έχει ενσωματωθεί στο νήμα, η οποία το προστατεύει από τη δημιουργία wind knot και του προσδίδει αυξημένη αντοχή κατά την τριβή. Αυτή η συνδυασμένη τεχνολογία συμβάλλει στην ενίσχυση της απόδοσης του νήματος και την αύξηση της αντοχής του σε διάφορες συνθήκες ψαρέματος

 

  • Απόλυτα ομαλή υφή
  • Αυξημένη αντοχή κατά την τριβή
  • Χαμηλή απορρόφηση υγρασίας

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος PE Αντοχή Χρώμα
150 0.8 7.3 Multicolor
150 1 9.1 Multicolor
150 1.2 11.3 Multicolor
150 1.5 13.6 Multicolor

55,00

55,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.