Νήμα Wanted X8 Silky

CODE EPM11001105199

30,00140,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το νήμα Wanted X8 SILKY, είναι ένα εξαιρετικά εύκαμπτο νήμα πολυαιθυλενίου διαθέσιμη σε διάφορα πλάτη και μήκη. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις διαφορετικών στυλ ψαρεμάτων από ακτή και βάρκα, καλύπτοντας τις ανάγκες των ψαράδων που εκτιμούν την προσιτή τιμή. Το Wanted High Class είναι διαθέσιμο σε διατομές και μήκη που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα ψαρεμάτων όπως Eging, Spinning, Shore Jigging, Jigging, Tai Rubber, ακόμα και Trolling αλλά και πολλά άλλα.

Το Wanted Silky είναι ένα οκτάκλωνο μονόχρωμο νήμα που διαθέτει τέλειο στρογγυλό σχήμα, και ελάχιστη μνήμη. Η πλεξούδα υφαίνεται σχολαστικά χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο σύστημα pre-stretch, εξαλείφοντας την ταση για περαιτέρω τέντωμα. Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του, όπως η λεία υφή, η σφιχτή ύφανση και η απρόσκοπτη ροή μέσα από τους οδηγούς, διασφαλίζουν ότι δεν παρεμποδίζει την κίνηση του τεχνητού σας. Επιπλέον δεν κρατάει νερά, διατηρώντας το αρχικό του βάρος και ιδιότητες.

Για να ενισχυθεί η αντοχή υφίσταται επιπλέον επεξεργασία με ειδική ρητίνη, αυξάνοντας την αντοχή του στην τριβή.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

  • Εύκαμπτο νήμα
  • Τέλεια στρογγυλή πλέξη
  • Ελάχιστη μνήμη
  • Αντοχή στην τριβή

Από 30,00

Από 30,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.