Νήμα Varivas Avani Max Power Jigging

CODE EPM11001105389

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

DETAILS

Η κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία παρουσιάζει το νέο Varivas Max Power Avani Jigging PEX8, ένα πολύχρωμο νήμα 8 κλώνων που έχει σχεδιαστεί για μέγιστη αντοχή και απόδοση σε δύσκολες συνθήκες ψαρέματος. Οι κλώνοι του είναι επεξεργασμένοι έτσι ώστε να μην απορροφούν νερό, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια απόδοση και αντοχή ενώ ταυτόχρονα το τζιγκάρισμα σε περιοχές με ρέματα γίνεται πιο άνετη αφού μειώνονται οι τριβές. Η ομοιόμορφη διατομή σε ολόκληρο το μήκος του νήματος, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα πλέξης, εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία και αξιοπιστία στους κόμπους.

Η ειδική επίστρωση του νήματος προσφέρει μια μοναδική αίσθηση μεταξένιας απαλότητας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μια ανθεκτικότητα που προηγουμένως ήταν δύσκολο να επιτευχθεί σε μια σειρά PE. Αυτή η εξαιρετική επίστρωση προσφέρει έναν απόλυτα ισορροπημένο συνδυασμό smooth αίσθησης και απίστευτης αντοχής, εξασφαλίζοντας άνεση και αξιοπιστία κατά το ψάρεμα.

 

  • Φοβερά μεταξένια υφή
  • Ιδανικό για περιοχές με έντονα ρέματα
  • Ανθεκτικότητα και δύναμη

0,00

0,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.