Νήμα Majorcraft Dangan Light Game Special

CODE EPM11001105357

14,95

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Νήμα Majorcraft Dangan Light Game Special είναι ένα πάρα πολύ ποιοτικό νήμα με ίνες πολυαιθυλενίου και διασφαλίζει μέγιστη δύναμη και αντοχή σε μία ίνα την οποία τοποθετεί στην κατηγορία “Super Fiber” και την ονομάζει Izanas™.

Το νήμα Majorcraft Dangan Light Game Special είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό και εξειδικευμένο νήμα για το ψάρεμα σε ελαφριές τεχνικές, όπως το Light Game και το Ultra Light Game. Αυτό το νήμα έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ψαράδων που επιλέγουν αυτές τις τεχνικές και θέλουν το καλύτερο εργαλείο για τον σκοπό τους. Η συγκεκριμένη ίνα διαθέτει πολύ μεγάλη αντοχή για τη διατομή της, μεγάλη διάρκεια ζωής, έχει σχεδόν μηδενική ελαστικότητα και πολύ καλή ευαισθησία. Επίσης, το νήμα αυτό από την Major Craft διαθέτει επεξεργασία με επικάλυψη η οποία βοηθά το νήμα να περνά μέσα από τους οδηγούς χωρίς φθορά, ή αντίσταση, μειώνει την τριβή και ελαχιστοποιεί τις τούφες. Το νήμα Dangan Eging διαθέτει χαρακτηριστικά τα οποία το κάνουν κατάλληλο για κάθε τεχνική στην οποία απαιτείται λεπτής διατομής νήμα. Διαθέσιμο σε διατομή P.E. 0.4 και μήκος 150 μέτρα.

 

  • Πολύ Smooth νήμα
  • Μοναδική αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Κατάλληλο για όλες τις τεχνικές που χρειάζονται πολύ λεπτές διατομές

 

 

14,95

14,95
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.