Νήμα Majorcraft Dangan Bullet Eging Special

CODE EPM11001105355

22,95

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το νήμα Majorcraft Dangan Bullet Eging Special είναι ένα εξαιρετικό νημα για τους λάτρεις του Eging, την πολύ δημοφιλή τεχνική ψαρέματος που στοχεύει στο ψάρεμα του καλαμαριού. Αυτό το νήμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις απαιτήσεις του Eging και προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για αυτήν την τεχνική. Ένα φοβερό γνώρισμα είναι η υψηλή αντοχή.

Αυτό το νήμα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που του προσδίδουν εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση και την τριβή, γεγονός που είναι απαραίτητο για το ψάρεμα καλαμαριών. Παντρεύει όμως ταυτόχρονα  και εξαιρετική ευαισθησία αφού η υψηλή ευαισθησία του νήματος σας επιτρέπει να αντιληφθείτε ακόμα και τις πιο αδύναμες τσιμπιές των καλαμαριών, βοηθώντας σας να αυξήσετε τις επιτυχίες σας.

Οι αντοχές στον κόμπο ακόμα και σε πάρα πολύ λεπτές διατομές είναι μοναδικές οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείτε μην τυχόν και υπάρξουν φθορές με τις βολές και την καταπόνηση. Το νήμα είναι εύκολο στη χρήση και στο δέσιμο, επιτρέποντάς σας να αλλάζετε γρήγορα τις παραμάνες. Το Majorcraft Dangan Bullet Eging Special είναι το ιδανικό νήμα για τους ψαράδες που επιδίδονται στο Eging και αναζητούν αξιόπιστο εξοπλισμό που θα τους βοηθήσει να πιάσουν καλαμάρια με επιτυχία. Είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το ψάρεμα καλαμαριών που θα σας ενθουσιάσει με τις επιδόσεις του.

 

  • Διαθέσιμο σε P.E. 0.6 και 150 μέτρα
  • Αντοχή στον κόμπο και στις τριβές
  • Πολύ μεγάλη ευαισθησία
  • Αξιόπιστο γι’ αυτό το λατρεύουν όσοι κάνουν Eging

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο PE Mέτρα
Dangan Bullet Eging Special 0.6 150

 

22,95

22,95
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.