Μπουφάν Savage Gear Wp Performance Jacket

CODE EPM09001701940

152,99

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το μπουφάν Savage Gear WP Performance Jacket είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ψαράδες που αναζητούν προηγμένη προστασία από τα στοιχεία της φύσης κατά τη διάρκεια των ψαρευτικών τους εξορμήσεων. Η Savage Gear είναι γνωστή για την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων της, και αυτό το μπουφάν δεν αποτελεί εξαίρεση. Aποτελείται από υλικά υψηλής ποιότητας που προσφέρουν αδιαπέραστη προστασία από το νερό (Waterproof). Αυτό είναι κρίσιμο κατά την αντιμετώπιση βροχερών ή υγρών συνθηκών, διατηρώντας τον ψαρά στεγνό και άνετο.

Η στολή διαθέτει επίσης τεχνολογία διαπνέουσας μεμβράνης (Breathable), που επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί, εμποδίζοντας τον ιδρώτα και διατηρώντας τον κρύο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια δυναμικών ψαρεμάτωνπου μπορεί να απαιτούν έντονη δραστηριότητα. Επιπλέον, η στολή διαθέτει πολλαπλές τσέπες για την αποθήκευση αξεσουάρ, ρυθμιζόμενη κουκούλα, και ρυθμιζόμενα μανίκια για εξατομικευμένη εφαρμογή. Συνολικά, η Savage Gear WP Performance Jacket αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για ψαράδες που αναζητούν υψηλή ποιότητα, απόδοση και προστασία κατά τη διάρκεια των ψαρευτικών τους περιπετειών.

 

  • Nylon Taslon fabric with PU coating
  • 100 per cent waterproof of 10,000mm
  •  Breathability 5,000mvp

 

152,99

152,99
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.