ΜΟΛΥΒΟΚΕΦΑΛΗ XESTA TOUCH DOWN

CODE EPM05000501058

5,506,85

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η μολυβοκεφαλή Xesta Τouch Down λόγω σχήματος μας παρέχει τέλεια παρουσία των μικρών σιλικόνων μας κατά το βύθισμα. Αναλόγως πώς θα την δουλέψουμε θα πάρουμε και το ανάλογο αποτέλεσμα κίνησης. Τα Xesta Black Star Touch Down μπορούν να προσδώσουν τρεις διαφορετικές κινήσεις.

  1. Κίνηση Darting: με λίγο πιο ζωηρά χτυπήματα του καλαμιού μας με την μύτη όμως κάτω πηγαίνει δεξιά και αριστερά.
  2. Με σταθερή ανάκτηση κουνάει το σώμα της σιλικόνης
  3. Στα twitch δίνει την αίσθηση χτυπημένου ψαριού αφού όταν διακόψετε την ανάκτηση, θα διατηρηθεί η σιλικόνη σας σε οριζόντια θέση, δίνοντας την ευκαιρία στα θηράματα να επιτεθούν.

Η μυτερή μύτη των Touch Down ξεδιπλώνει εύκολα τα darting χαρακτηριστικά των κεφαλών ενώ οι δύο εγκοπές που διαθέτουν σε κάθε πλευρά παράγουν αναταράξεις και υποχρεώνουν ένα τμήμα της ουράς της σιλικόνης να δονείται και να παράγει μοναδική κίνηση. Οι μολυβοκεφαλές Xesta Touch Down παρέχουν ευελιξία στον ψαρά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πληθώρα δολωμάτων σε light τεχνικές, όπως Light Rock Fishing και Ajing. Είναι εξοπλισμένες με αγκίστρι Cultiva και μπορείτε να ψαρέψετε από αφρόψαρα μέχρι σαργούς ,ψάρια του βυθού και συχνά τυχαίνουν και εκπλήξεις όπως τσιπούρες στο LRF.

  • Darting action
  • Διαθέτουν εγκοπές που δημιουργούν μοναδική κίνηση
  • Ιδανικές για Ajing

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Mέγεθος Μολυβοκεφαλής 

Βάρος

Αγκίστρι

S

 0,4 gr, 0,6 gr #12

M

1.0 gr, 1,2 gr,1,5 gr, 1,5 gr, 2,0 gr, 2.5 gr, 3.0 gr, 3.5 gr

#6

L

5.0 gr, #2/0

5.0 gr

#1/0

5.0 gr

#1

 

 

Από 5,50

Από 5,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.