Μολυβοκεφαλή Xesta Touch Down Strong

CODE EPM05000501124

9,9022,80

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η μολυβοκεφαλή Xesta Τouch Down Strong λόγω σχήματος, μας παρέχει τέλεια παρουσία των σιλικόνων μας κατά το βύθισμα. Αναλόγως πώς θα τα δουλέψουμε θα πάρουμε και το ανάλογο αποτέλεσμα κίνησης των σιλικόνων. Τα Xesta Black Star Touch Down Strong μπορούν να προσδώσουν τρεις διαφορετικές κινήσεις. Κίνηση Darting αν κάνουμε βολή και σκανάρουμε τον βυθό με χτυπήματα του καλαμιού μας να σα “βαράγαμε” λίγο ήπια έναν πλάνο την κάνουν να πηγαίνει δεξιά και αριστερά. Με σταθερή ανάκτηση κουνάει το σώμα της σιλικόνης ενώ με αργή σταθερή και μερικά twitch δίνει την αίσθηση χτυπημένου ψαριού αφού όταν διακόψετε την ανάκτηση, θα διατηρηθεί η σιλικόνη σας σε οριζόντια θέση, δίνοντας την ευκαιρία στα θηράματα να επιτεθούν.

Η μυτερή μύτη των Touch Down ξεδιπλώνει τα darting χαρακτηριστικά των κεφαλών ενώ οι δύο εγκοπές που διαθέτουν σε κάθε πλευρά παράγουν αναταράξεις και υποχρεώνουν ένα τμήμα της ουράς της σιλικόνης να δονείται και να παράγει μοναδική κίνηση. Οι μολυβοκεφαλές Xesta Touch Down παρέχουν ευελιξία στον ψαρά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Spinning μέχρι το Shore Jigging ακόμα και το ψάρεμα από σκάφος αφού διατίθεται πληθώρα μεγεθών.. Είναι εξοπλισμένες με αγκίστρι Cultiva ενισχυμένο και μπορείτε να ψαρέψετε από λούτσους έως συναγρίδες ακόμα και μαύρα ψάρια. Μία πολύ καλή επιλογή για σετάρισμα είναι οι σιλικόνες της Lunker City Slug Go 

  • Darting action
  • Διαθέτουν εγκοπές που δημιουργούν μοναδική κίνηση
  • Ιδανικές για βαριά ψαρέματα

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

 

Mέγεθος μολυβοκεφαλής

 

Βάρος

Αγκίστρι

Light Shore Jigging

 28 gr, 35gr #3/0
Medium Shore Jigging, Offshore 35 gr, 42gr

#5/0

Heavy Shore Jigging, Offshore

42 gr, 56 gr, 80gr, 100 gr, 120 gr, 150 gr, 200 gr

#7/0

 

Από 9,90

Από 9,90
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.