ΜΟΛΥΒΟΚΕΦΑΛΗ XESTA BULLET RIB HEAD MAGNUM

CODE EPM05000504000

15,8023,80

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

O μεγάλος αδερφός της διάσημης μολυβοκεφαλής XESTA BULLET RIB HEAD με το προσωνύμιο Magnum. Προφανώς δεν αναρωτιέστε γι’ αυτό το βαρύ όνομα που διαθέτει. Είναι ένα πολύ ενισχυμένο σώμα για ψάρεμα με σιλικόνες με πάρα πολύ καλές προδιαγραφές. Πρώτον δένει τέλεια με τα σιλικονούχα δολώματα. Δεύτερον παράγει έντονη δόνηση μέσω των αυλακώσεων της κεφαλής συν το πλεονέκτημα του εξτρά κρίκου που μπορείτε να δέσετε τους κλέφτες σας.

Οι δονήσεις που προκαλούνται κατά τις ανακτήσεις μας κάνουν τα ψάρια να πλησιάσουν αφού τις αντιλαμβάνονται από μακριά και έχει απίστευτη επιτυχία στις στείρες και γενικότερα στα μαύρα ψάρια που το αντιλαμβάνονται από μακριά. Το σχήμα της κεφαλής είναι το πλέον κατάλληλο και για γρήγορες ανακτήσεις αν δηλαδή θέλουμε να προσδώσουμε ένταση στα Jerk μας ώστε να πετάει το κεφάλι δεξιά αριστερά. Αυτή η κίνηση από τα δεξιά προς αριστερά και αντίστροφα, προκαλείται και από το σχήμα της μολυβοκεφαλής, η οποία διαθέτει κοψίματα στην κάθε πλευρά της. Είναι από τις πιο πετυχημένες για ψάρεμα με σιλικόνες είτε από ακτή στο Spinning, Shore Jigging είτε από βάρκα

  • Darting action
  • Παράγει έντονες δονήσεις
  • Κρίκος για τους κλέφτες
  • Ιδανική για βαριά ψαρέματα από ακτή και βάρκα

 

Βάρος:

80, 100, 120, 150, 200

 

 

Από 15,80

Από 15,80
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.