ΜΟΛΥΒΟΚΕΦΑΛΗ OWNER CULTIVA JH-15

CODE EPM17001701766

6,20

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η μολυβοκεφαλή Owner Cultiva JH-15 είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του LRF που αναζητούν υψηλή ποιότητα σε λογική τιμή στο ψάρεμά τους. Το σχήμα της προσφέρει εύκολο χειρισμό και εξαιρετική απόδοση, αφού είναι ίσως το πιο βασικό σχήμα μολυβοκεφαλών στο ψάρεμα. Αυτές οι Football μολυβοκεφαλές λοιπόν είναι πολύ ανθεκτικές σε μάχες με ψάρια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ψάρεμα κοκκαλιών, λαβρακιών και άλλων πολλών ψαριών. Ιδανική για βραχώδεις βυθούς.

Η μολυβοκεφαλή διαθέτει μακρύ ενισχυμένο αγκίστρι που την καθιστά κατάλληλη ακόμα και για μάχες με αρκετά μεγάλα ψάρια. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και η προσεκτική επιλογή των χρωμάτων καθιστούν την Owner Cultiva JH-15 μια αξιόπιστη επιλογή για κάθε ψαρά, εξασφαλίζοντας επιτυχημένες ψαριές. Ο χρωματισμός της είναι σκούρος σχεδόν μαύρος ιδανικό για τις περισσότερες σιλικόνες του εμπορίου καθιστώντας την πολύ καμουφλαρισμένη ιδανική για πονηρά ψάρια.

 

  • Διαθέσιμη σε 1.8, 3.5, 5.3 και 7 γραμμάρια
  • Το σχήμα της προσφέρει εύκολο χειρισμό και εξαιρετική απόδοση
  • Ιδανική για βραχώδεις βυθούς
  • Κατάλληλη ακόμα και για μάχες με αρκετά μεγάλα ψάρια

 

 

6,20

6,20
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.