Μολυβοκεφαλή Hart PF-Head

CODE EPM05000501267

4,855,05

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η μολυβοκεφαλή Hart PF-Head είναι από τις πιο επιτυχημένες στο ψάρεμα LRF και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Πρώτον δένει τέλεια με τα σιλικονούχα δολώματα ακόμα και τεχνητά που ομοιάζουν με σκουλήκια. Έχει φώσφορο και dart χαρακτήρα οπότε  δημιουργείται το απόλυτο σύνολο.

Οι δονήσεις που προκαλούνται κατά τις ανακτήσεις μας κάνουν τα ψάρια να πλησιάσουν αφού τις αντιλαμβάνονται από μακριά. Το σχήμα της κεφαλής είναι το πλέον κατάλληλο και για πιο γρήγορες ανακτήσεις αν δηλαδή θέλουμε να προσδώσουμε ένταση στα Jerk μας και στα Twitching ώστε να κάνει πετάει το κεφάλι δεξιά αριστερά συνεχίζοντας για λίγο την κίνηση χωρίς να κάνουμε κάτι εμείς.  Αυτή η κίνηση από τα δεξιά προς αριστερά και αντίστροφα, προκαλείται και από το σχήμα της μολυβοκεφαλής, η οποία διαθέτει κωνικό σχήμα. Είναι από τις πιο πετυχημένες για ψάρεμα LRF και ΗRF και για όσους αγαπάνε το ψάρεμα με βιοδιασπώμενα και σιλικόνες.

 

  • Φωσφορίζουσα μολυβοκεφαλή
  • Ιδανική για ψάρεμα κοκκαλιών το βράδυ
  • Φοβερή δράση μέσα στο νερό και πολύ καλή βολή
  • Διαθέσιμη σε 1.8, 2.6 και 3.8 γραμμάρια
  • Μήκος αγκιστριού: 1.8 γρ/1.5cm, 2.6gr/1.8cm, 3.8gr/2cm

Από 4,85

Από 4,85
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.