ΜΟΛΥΒΟΚΕΦΑΛΗ CULTIVA JH-86

CODE EPM05001701171

3,90

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Οι μολυβοκεφαλές όπως οι CULTIVA JH-86 αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τους ψαράδες που προτιμούν τη χρήση μαλακών δολωμάτων, όπως σιλικόνες στο Ultra Light και Light Game του LRF. Είναι προφανές ότι οι μολυβοκεφαλές, όπως και οι σιλικόνες, αποτελούν αναλώσιμο υλικό του εξοπλισμού μας και χρειάζεται συχνά αντικατάσταση λόγω των συχνών απωλειών. Οι μολυβοκεφαλές αυτές αποτελούν την ιδανική λύση για τους λάτρεις του Light Game που αναζητούν ποικιλία αλιευμάτων χρησιμοποιώντας μαλακά δολώματα.

Με το παράξενο σχήμα τους που παραπέμπει σε ένα μικρό ζοκάκι στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε και κλέφτη αφού έχουν ειδικό κρίκο στο πάνω μέρος, αυτές οι μολυβοκεφαλές ταιριάζουν άψογα σε οποιοδήποτε σιλικόνη ή βιοδιασπώμενο δόλωμα, κάνοντας την χρήση τους πολύ εύκολη, ακόμη και για αρχάριους ψαράδες. Επιπλέον, η ανθεκτική τους κατασκευή τις καθιστά κατάλληλες για συνεχή χρήση, καθώς αντέχουν στην αντίσταση του ψαρέματος. Επομένως, αναδεικνύουν την απόλυτη επιλογή για την αλιεία με μαλακά σιλικονούχα δολώματα, προσφέροντας στους ψαράδες μια ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία στο ψάρεμα.

 

  • Ιδιαίτερη σχεδίαση ειδικά για τοποθέτηση κλέφτη
  • Ιδανική και για αρχάριους χρήστες
  • Πολύ ικανοποιητική και στα ρεύματα

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Moντέλο Διαθέσιμα βάρη
CULTIVA JH-86 1 gr, 1.5gr, 2 gr, 2.5gr, 3 gr, 4 gr

3,90

3,90
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.