Μολυβοκεφαλή Blue Zink Head Zh-21s

CODE EPM05000501068

4,50

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η μολυβοκεφαλή Blue Zink Head Zh-21s αποτελεί ένα μοναδικό εξάρτημα για τους λάτρεις του LRF . H μολυβοκεφαλή Zh-21s έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αξιόπιστα και αποτελεσματικά προϊόντα της αγοράς. Αυτή η μολυβοκεφαλή έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ισορροπία και την αντοχή, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική κίνηση και προσαρμογή στις διάφορες συνθήκες ψαρέματος.

Η κατασκευή της από ποιοτικά υλικά, συνδυασμένη με την εξειδικευμένη επεξεργασία, την καθιστούν ανθεκτική στη διάβρωση και ικανή να αντέξει τις απαιτητικές συνθήκες του ψαρέματος ακόμα και αν έχετε καρφώσει ένα πολύ μεγάλο θήραμα. Με την Blue Zink Head Zh-21s, οι ψαράδες μπορούν να εμπιστευτούν την αποτελεσματική λειτουργία της και να επιτύχουν άριστα αποτελέσματα στο ψάρεμα.

Είναι μία μικρή λεπτή μολυβοκεφαλή που μπορεί να σας χαρίζει darting δράση πράγμα που διεγείρει τα ψάρια να χτυπήσουν αλλά και να αυξήσει κατακόρυφα την αποδοτικότητα.

 

  • Ιδανική για ψάρεμα με σιλικονούχα στο LRF
  • Ανθεκτική στη διάβρωση
  • Προσδίδει κίνηση και με σταθερή ανάκτηση
  • Διαθέσιμη σε: 0.40 και 0.42 γραμμάρια

4,50

4,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.