ΜΟΛΥΒΟΚΕΦΑΛΗ BKK SILENT CHASER PUNCH PRISMA DARTING LRF

CODE EPM05000501198

5,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Παρουσιάζοντας τη σειρά Micro Jighead της εταιρίας BKK, μια σειρά από σχολαστικά σχεδιασμένα jigheads που αναπτύχθηκαν ειδικά για τη στόχευση μικρών ψαριών με ελαφριά εργαλεία ψαρέματος. Δημιουργημένη με έμφαση στο ψάρεμα από βράχο, αυτή η σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα, το καθένα με ένα ξεχωριστό σχήμα κεφαλιού που δημιουργεί ένα μοναδικό μοτίβο κίνησης μες το νερό: Harpax Darting LRF, Prisma Darting LRF και Punch LRF.

Ένα μοντέλο που ξεχωρίζει στη σειρά Micro Jighead είναι το Prisma Darting LRF. Αυτή η μολυβοκεφαλή παρουσιάζει μια επιθετική δράση κίνησης που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιοχές με ρεύματα. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο και τις δελεαστικές κινήσεις, μιμούμενη τη συμπεριφορά μικρών θηραμάτων.

Η σειρά Micro Jighead αντιπροσωπεύει ένα αποκορύφωμα προσεγμένου σχεδιασμού και σχολαστικής μηχανικής. Κάθε μοντέλο είναι προσαρμοσμένο για να παρέχει βέλτιστη απόδοση και να μεγιστοποιεί τις πιθανότητες επιτυχίας όταν στοχεύετε μικρά ψάρια.

Αυτή η μολυβοκεφαλή είναι διαθέσιμη σε 3 διαφορετικά μεγέθη και 4 βάρη.

 

Βάρος Μολυβοκεφαλής (gr)

Μέγεθος

Τεμάχια Συσκευασίας

1,8

#4, #6 5
2,5 #4, #6

5

3

#2, #4 5
5 #2

5

5,50

5,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.