ΜΟΛΥΒΟΚΕΦΑΛΗ BKK SILENT CHASER PUNCH LRF

CODE EPM05000501195

5,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Παρουσιάζοντας τη σειρά Micro Jighead της εταιρίας BKK, μια σειρά από σχολαστικά σχεδιασμένα jigheads που αναπτύχθηκαν ειδικά για τη στόχευση μικρών ψαριών με ελαφριά εργαλεία ψαρέματος. Δημιουργημένη με έμφαση στο ψάρεμα από βράχο, αυτή η σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα, το καθένα με ένα ξεχωριστό σχήμα κεφαλιού που δημιουργεί ένα μοναδικό μοτίβο κίνησης μες το νερό: Harpax Darting LRF, Prisma Darting LRF και Punch LRF.

Ένα μοντέλο που ξεχωρίζει στη σειρά Micro Jighead είναι το Punch LRF. Η σχεδίαση του Punch LRF εξασφαλίζει χαμηλότερο κέντρο βάρους και στρογγυλό μπροστινό σχήμα κεφαλής, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο σκαλώματος. Μειώνοντας τις πιθανότητες να σκαλώσετε, το Punch LRF ενισχύει την εμπειρία σας στο ψάρεμα, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να εστιάσετε στο να δελεάζετε τα ψάρια αντί να ανησυχείτε μήπως χάσετε τον εξοπλισμό σας.

Η σειρά Micro Jighead αντιπροσωπεύει ένα αποκορύφωμα προσεγμένου σχεδιασμού και σχολαστικής μηχανικής. Κάθε μοντέλο είναι προσαρμοσμένο για να παρέχει βέλτιστη απόδοση και να μεγιστοποιεί τις πιθανότητες επιτυχίας όταν στοχεύετε μικρά ψάρια.

Αυτή η μολυβοκεφαλή είναι διαθέσιμη σε 3 διαφορετικά μεγέθη και 4 βάρη.

 

Βάρος Μολυβοκεφαλής (gr)

Μέγεθος

Τεμάχια Συσκευασίας

1,8

#4, #6 5
2,5 #2, #4, #6

5

3

#2, #4 5
3,5 #2

5

5,50

5,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.