Μολυβοκεφαλές Fiiish Crazy Sand Eel

CODE EPM05001701037

7,9515,95

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Οι μολυβοκεφαλές Crazy Sandeel προορίζονται για τα ομώνυμα σιλικονούχα χελάκια της Fiiish Crazy Sandeels. Mπορείτε όμως να τις δοκιμάσετε και σε άλλα σιλικονούχα. Τα Jig Heads Crazy Sandeel διαθέτουν αεροδυναμικού σχήματος κεφαλή και αγκίστρι με φορά προς τα επάνω, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να μπλέξει κατά το ψάρεμα στο νήμα ή το παράμαλλό μας.

Η ειδικά σχεδιασμένη δομή αυτών των μολυβοκεφαλών εξασφαλίζει ασύγκριτη ρεαλιστικότητα κατά την κίνηση στο νερό, προσελκύοντας τα ψάρια με μοναδικό τρόπο. Η ποικιλία των Crazy Sand Eel προσφέρει επιλογές για κάθε περίσταση από το ψάρεμα με Light Game όπως το LRF και HRF έως το Shore Jigging ακόμα και το ψάρεμα από βάρκα. Ανακαλύψτε το Fiiish Crazy Sand Eel Shore για άψογο ψάρεμα από ακτή ή βάρκα. Με την ικανότητα να ψαρεύει σε χαμηλές ταχύτητες λίγο πάνω από το βυθό, αυτή η εκδοχή σας εξασφαλίζει μοναδική αίσθηση ελευθερίας στον τρόπο που ελέγχετε το δόλωμα σας.

  • Δυνατό άγκιστρο
  • Εξαιρετικός σχεδιασμός για αργές ή γρήγορες ανακτήσεις
  • Ταιριάζουν με πολλούς τύπους σιλικόνων

 

 

 

 

Από 7,95

Από 7,95
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.