Μολυβοκεφαλές Fiiish Black Minnow

CODE EPM05001701036

6,0013,95

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA
PESCAMAFIA
DETAILS

Oι σιλικόνες Fiiish Black Minnow αποτελούν απόδειξη ενός καινοτόμου, πρωτοποριακού σχεδιασμού που βασίζεται στην ανατομία τους. Το τμήμα που συμβάλλει στο να “κλειδώνει” το αγκίστρι διαθέτει έναν μεταλλικό “μεντεσέ”, ο οποίος,  ενεργεί ως άξονας και δίνει την δυνατότητα για ευέλικτες κινήσεις. Αυτή η καινοτόμος δομή επιτρέπει στο σιλικονούχο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Είναι προφανές πως το “άγκιστρο” των μολυβοκεφαλών Fiiish δεν ακολουθεί το συμβατικό, ευθύ μοντέλο που χρησιμοποιούν πολλές άλλες. Αντιθέτως, αυτό λειτουργεί ως μια άρθρωση, δίνοντας τη δυνατότητα για πολλαπλές, ευέλικτες κινήσεις στη σιλικόνη μας. Αυτή η ειδική διάταξη συμβάλλει στη δημιουργία πιο φυσικών κινήσεων που προκαλούν το ενδιαφέρον των θηραμάτων γι αυτό και οι Fiiish Black Minnow είναι τόσο πετυχημένες. Ενσωματώνοντας την καινοτομία στην ανάπτυξή τους, οι μολυβοκεφαλές Fiiish Black Minnow προσφέρουν επιπλέον πλεονεκτήματα. Η σχεδιασμένη δομή αυτών σιλικόνων αυξάνει τη διάρκεια ζωής ενώ παράλληλα το σύστημα συγκράτησής τους είναι πολύ δύσκολο ν’ ανοίξει. Αυτό διευκολύνει τη διαδικασία του αρματώματος, καθιστώντας την μία εύκολη διαδικασία. Η σειρά Fiiish Black Minnow διατίθεται σε έξι διαφορετικές εκδοχές, καθεμία προσφέροντας μοναδικές εφαρμογές.

 

Shallow – ιδανική επιλογή για απαιτητικές και βραχώδεις περιοχές. Η σχεδίαση της επιτρέπει απρόσκοπτες κινήσεις και ανταποκρίνεται άψογα σε τοποθεσίες με δύσκολες συνθήκες.

Shore – Αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή για το ψάρεμα από την ακτή. Το ψάρεμα σε χαμηλές ταχύτητες λίγο πάνω από το βυθό γίνεται ευχάριστη εμπειρία ακόμα και για όσους την χρησιμοποιούν με εργαλεία του Shore Jigging.

Off Shore – Για εξερεύνηση κάθετων περιοχών όπως απότομα γκρέμια, η μολυβοκεφαλή Fiiish Black Minnow Off Shore είναι η ιδανική συντροφιά. Εκτελεί με εξαιρετική ακρίβεια  βολές και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε χαμηλές ταχύτητες κρατώντας την σχετικά κοντά στον βυθό.

Deep – Η μολυβοκεφαλή Fiiish Black Minnow Deep είναι σχεδιασμένη για να δουλέψει σε βαθειά νερά Vertical από σκάφος. Με τη δυνατότητα να διεισδύει βαθιά, εξασφαλίζει μοναδικά αποτελέσματα και αποκτά ξεχωριστή θέση στον κόσμο του ψαρέματος.

Search – Η μολυβοκεφαλή Fiiish Black Minnow Search εντυπωσιάζει με την ρεαλιστικότητά της. Κατάλληλη για σώματα μήκους 12 εκατοστών, αυτή η μολυβοκεφαλή κολυμπά με το κεφάλι κάτω, δημιουργώντας μια αληθοφανή εικόνα που προκαλεί το ενδιαφέρον των ψαριών παραπέμποντας σε ένα ψάρι που ψαχουλεύει τροφή από τον πυθμένα

X-Deep – Η πραγματικά ανθεκτική Fiiish Black Minnow X-Deep σχεδιάστηκε για να φτάνει σε μεγάλα βάθη με αξιοσημείωτη ταχύτητα. Η εξαιρετική στιβαρότητα της X-Deep την καθιστά αξιόπιστο εργαλείο για τους λάτρεις των βαθυτέρων υδάτων.

 

Τεχνικά χαρακττηριστικά

 

Κεφαλές (gr) Μέγεθος αγκιστριού Σετάρονται με σιλικόνες 
3 / 6 gr #1 7cm
5 /10 gr #2 9cm
6 / 12 / 25 / 37 gr #3 12cm
10 / 20 / 40 / 60 gr #4 14cm
15 / 30 / 60 / 90 gr #5 16cm
30 / 60 / 120 / 190 gr #6 20cm

 

Από 6,00

Από 6,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.