ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ TAOKAS 221 HG-MG LH OMOTO

CODE EPM02001701126

324,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

1 σε απόθεμα

DETAILS

TAOKAS 221 HG-MG LH OMOTO ένας μηχανισμός που απευθύνεται σε ψαράδες που αναζητούν την τελειότητα σε κάθε ψαρευτική εμπειρία. Η ποιότητα κατασκευής Full Metal εξασφαλίζει τη μέγιστη αντοχή και ανθεκτικότητα στις σκληρές συνθήκες του ψαρέματος, ενώ ο ακριβής κατανεμητής δίνει τη δυνατότητα να έχετε απόλυτη ακρίβεια και ευκολία.

Ο Taokas είναι η εξέλιξη του δημοφιλούς Triton με εντυπωσιακές βελτιώσεις και καινοτομίες. Αυτός ο μηχανισμός προσφέρει μια ασύγκριτα ομαλή λειτουργία, ενσωματώντας πανίσχυρα γρανάζια που εξασφαλίζουν αξιόπιστη απόδοση. Τονίζεται η εκπληκτική έλξη που προσφέρει, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε ακόμα και τα πιο δυνατά και σκληροτράχηλα ψάρια. Ο πανίσχυρος κατανεμητής διαχειρίζεται το νήμα με άψογο τρόπο, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία ενώ τα πανίσχυρα φρένα μπορούν να αντιμετωπίσουν πληθώρα θηραμάτων.

Ο νέος Taokas φέρει πάνω του εξαιρετική εφαρμογή της τεχνολογίας, καθιστώντας τον μηχανισμό αυτό ένα αριστούργημα τόσο στον τομέα της μηχανικής όσο και στην εμφάνιση. Ιδανικός για πολλές τεχνικές ψαρέματος, όπως slow jigging, jigging, inchiku, ζόκα, και ακόμα και φύλακα με λεπτά νήματα. Είναι διαθέσιμος και με δεξί και αριστερό χερούλι, προσφέροντας επιλογές για όλους τους ψαράδες.

 

  • 8 κιλά γραμμικών φρένων που διατηρούν την προρύθμιση ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες
  • Ιδανικός για πληθώρα ψαρεμάτων από τη βάρκα
  • Απίστευτα σκληροτράχηλος

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο Gear Ratio Βάρος Χωρητικότητα Φρένα Ανάκτηση Ρουλεμάν
30 6.2:1 325 0.16mm/480m | 0.23mm/240m 8 90 7
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.