ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ TAILWALK ELAN SUPER WIDE POWER 71B

CODE EPM02002134000

347,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Ο Tailwalk ELAN Super Wide Power 71B είναι ένα εξειδικευμένος μηχανισμός για κάθετο ψάρεμα από την βάρκα και ιδανικός για Light Jigging.Ο μηχανισμός Tailwalk ELAN Super Wide Power 71B είναι ένα μηχανάκι υψηλής ποιότητας, που κατασκευάζεται από την Tailwalk προορισμένος για την τεχνική του Tai Rubber αλλά και για άλλες τεχνικές από την βάρκα.  Είναι ένας ενισχυμένος μηχανισμός Bait Casting που έφερε μια καινοτόμα προσέγγιση στους μηχανισμούς αυτής της κατηγορίας. Ο Tailwalk ELAN Super Wide Power 71B διαθέτει συμπαγή κατασκευή, από υψηλής ποιότητας υλικά, που τον καθιστούν ανθεκτικό και αξιόπιστο σε αντίξοες συνθήκες. Απευθύνεται σε όλους τους ψαράδες, ανεξαρτήτως εμπειρίας, καθώς προσφέρει εύκολη χρήση και διαθέτει μια λαβή Power Handle που επιτρέπει μεγάλη δύναμη όταν ψαρεύετε με μεγάλα θηράματα.

Με εξειδικευμένα χαρακτηριστικά όπως ρουλεμάν υψηλής απόδοσης, το σύστημα φρένων υψηλής ακρίβειας και την εργονομική σχεδίαση, επιτρέπει στον χρήστη να αισθανθεί άνετος κατά τη διάρκεια του ψαρέματος αφού είναι πάρα πολύ ξεκούραστος.  Η ικανότητα του Tailwalk ELAN Super Wide Power 71B να ανταποκρίνεται εξίσου καλά σε βαριές τεχνικές όπως Slow Jigging και σε ελαφριές όπως Tai Rubber, το ξεχωρίζει στην αγορά. Μπορεί να χειριστεί νήματα P.E. #2 και P.E. #0.8.

Ο μηχανισμός αυτός σχεδιάστηκε ειδικά για την αντιμετώπιση δυνατών ψαριών που θέλουν σωστή διαχείριση και να ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών ψαράδων. Συνδυάζει επίσης την ομαλή λειτουργία με την υψηλή ακρίβεια, επιτρέποντας στον χρήστη να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικό τρόπο μεγάλα ψάρια σε απαιτητικές συνθήκες ψαρέματος.

 

  • Υψηλής ποιότητας μηχανισμός
  • Απευθύνεται σε όλους τους ψαράδες, ανεξαρτήτως εμπειρίας
  • Διαθέτει μια λαβή Power Handle
  • Μπορεί να χειριστεί νήματα P.E. #2 και P.E. #0.8

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Moντέλο Βάρος (gr) Λόγος Μεταβολής Απόδοση Φρένων Ρουλεμάν Χωρητικότητα Aνάκτηση
71BL 315 7.1:1 12 5 PE1 – 300m / PE3 – 220m 87
71BR 315 7.1:1 12 5 PE1 – 300m / PE3 – 220m 87

347,00

347,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.