ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ SHIMANO TORIUM

CODE EPM02000205050

179,10194,40

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Shimano Torium είναι μια κορυφαία σειρά μηχανισμού έλξης που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υψηλή απόδοση σε μεσαία τιμή. Η ελαφριά, συμπαγής κατασκευή του και η αναλογία μετάδοσης υψηλής ταχύτητας 6,2:1 το καθιστούν ιδανικό για μια ευρεία γκάμα μεθόδων ψαρέματος, όπως το jigging, το ψάρεμα στον βυθό και τη ρίψη μεγάλων τεχνητών και πλάνων.

Το Torium είναι ένας αξιόπιστος και υψηλής απόδοσης μικρός μηχανισμός από τη Shimano που προσφέρει εξαιρετική ευελιξία σε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων ψαρέματος. Είναι διαθέσιμος τόσο σε αριστερόχειρα όσο και σε δεξιόχειρα αλιέα, καθιστώντας το προσβάσιμο σε ψαράδες κάθε προτίμησης. Η γρήγορη ανάκτησή του είναι εξαιρετική αν είστε λάτρης του ψαρέματος στα βαθιά νερά ή του ψαρέματος, με περισσότερη από αρκετή δύναμη για να ξεπεράσετε τους μεγαλύτερους θηρευτές του βυθού. Εναλλακτικά, μπορεί να συνδυαστεί με ένα ελαφρύετερο καλάμι για αργό βήμα ή ακόμα και βολή με μεγαλύτερα τεχνητά.

Μόλις κρατήσετε το Torium, μπορείτε να νιώσετε την ποιότητα κατασκευής που παράγεται από το ελαφρύ σώμα HAGANE. Αισθάνεται στιβαρό και δυνατό, αλλά συμπαγές χάρη στη σχεδίαση του αμαξώματος S Compact. Παρά το μικρό του μέγεθος, το Torium έχει μια γροθιά, με αναλογία μετάδοσης 6,2:1 που ανακτά πάνω από 1 μέτρο γραμμής ανά στροφή, εκτός από το μικρότερο μέγεθος 14. Αυτό το καθιστά ιδανικό για σενάρια ψαρέματος με γρήγορο ρυθμό όπου απαιτούνται γρήγορες ανακτήσεις.

Το Torium διαθέτει επίσης μεγάλες ροδέλες Cross Carbon Drag που ρυθμίζονται από το Star Drag, επιτρέποντας τον ακριβή έλεγχο του συστήματος έλξης. Το καρούλι μπορεί να συσκευάσει τουλάχιστον 11 κιλά έλξης στο μικροσκοπικό του πλαίσιο, καθιστώντας το κατάλληλο για όλα εκτός από τα μεγαλύτερα πελαγίσια ψάρια.

Συνολικά, το Shimano Torium είναι μια εξαιρετική επιλογή για ψαράδες που αναζητούν έναν αξιόπιστο και υψηλής απόδοσης μικρό πολλαπλασιαστή καρούλι. Η ελαφριά, συμπαγής κατασκευή και η σχέση μετάδοσης υψηλής ταχύτητας το καθιστούν ευέλικτο σε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων ψαρέματος, ενώ η κατασκευή του αμαξώματος HAGANE διασφαλίζει ότι είναι ανθεκτικό και μακράς διαρκείας.

 

Μοντέλο

Βάρος (gr) Νήμα (pe) Χωρητικότητα (m) Βάσει Νήματος Φρένα (kg) Ανάκτηση (cm)

Σχέση Ταχύτητας

14 HG

425 7,5 97

6:3.1

16 HG LEFT

535 11 116

6:2.1

16 HG RIGHT

535 11 116

6:2.1

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Το S-Compact Body παρέχει το άνετο σώμα παλάμης κάνοντας την πλευρική πλάκα παλάμης μικρότερη από την πλαϊνή πλάκα της λαβής.

PESCAMAFIA product tech 2

Το υλικό Cross Carbon Drag παρέχει ένα ευρύτερο φάσμα ρυθμίσεων έλξης σε σύγκριση με τα παραδοσιακά υλικά έλξης. Το Cross Carbon Drag παρέχει την πιο ομαλή απόδοση έλξης Shimano από ποτέ, ενώ παρέχει στους ψαράδες αυξημένη αντοχή.

PESCAMAFIA product tech 3

Τα ρουλεμάν S A-RB υποβάλλονται στην ίδια διαδικασία με τα ρουλεμάν A-RB της Shimano, αλλά διαθέτουν ασπίδες και στις δύο πλευρές των ρουλεμάν. Αυτές οι ασπίδες μειώνουν την πιθανότητα το αλάτι ή η άμμος να εμποδίζουν την περιστροφή του ρουλεμάν.

PESCAMAFIA product tech 4

Το SUPER FREE SPOOL μειώνει την τριβή στον άξονα του μηχανισμού κατά τη διάρκεια της βολής και βελτιώνει την απόδοση.

Από 199,00 Από 179,10

Από 199,00 Από 179,10
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.