ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ SHIMANO STRADIC FL

CODE EPM02000202229

243,00270,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η Shimano είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού αλιείας που δεσμεύεται να βελτιώνει συνεχώς την εμπειρία ψαρέματος για τους ψαράδες σε όλο τον κόσμο. Μία από τις τελευταίες καινοτομίες είναι το Shimano Stradic FL, ένας μηχανισμός υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετική απόδοση και ανθεκτικότητα σε προσιτή τιμή.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Stradic FL είναι η τεχνολογία MicroModule Gear II της Shimano. Αυτό το προηγμένο σύστημα ταχυτήτων ενισχύει την ομαλότητα της περιστροφής και τη μεταφορά ισχύος, κάτι που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ στο παρελθόν σε μπομπίνα σε αυτή την τιμή. Αυτό επιτρέπει στους ψαράδες να απολαμβάνουν μια πιο ομαλή και ισχυρή εμπειρία ψαρέματος, καθιστώντας ευκολότερο να τυλίξουν ακόμα και τα πιο επίμονα ψάρια.

Εκτός από το MicroModule Gear II, το Stradic FL διαθέτει επίσης τεχνολογία SilentDrive. Αυτή η τεχνολογία ρυθμίζει τα εσωτερικά εξαρτήματα στις υψηλότερες δυνατές ανοχές, μειώνοντας τον θόρυβο και τους κραδασμούς και βελτιώνοντας περαιτέρω την ομαλότητα του μηχανισμού. Διευκολύνει τους ψαράδες να αισθάνονται ακόμη και τα παραμικρά δαγκώματα και κινήσεις των τεχνητών τους, βελτιώνοντας τις πιθανότητές τους να καρφώσουν ψάρια.

Για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη απόδοση, η Shimano εξόπλισε επίσης το Stradic FL με υδατοαπωθητική επίστρωση X-Protect και μια ειδικά σχεδιασμένη κατασκευή λαβύρινθου που διοχετεύει το νερό. Αυτά τα χαρακτηριστικά βοηθούν στη διακοπή της διείσδυσης του νερού σε βασικές περιοχές χωρίς να προσθέτουν μια έντονη αίσθηση περιστροφής. Αυτό κάνει το μηχανισμό πιο ανθεκτικό και αξιόπιστο, ακόμη και σε σκληρά θαλάσσια περιβάλλοντα.

Τέλος, τα μοντέλα 4000XG και 5000XG του Stradic FL είναι εξοπλισμένα με το σύστημα Cross Carbon Drag της Shimano. Αυτό το σύστημα οπισθέλκουσας έχει σχεδιαστεί για να αντέχει και να κατακτά τις πιο τρομακτικές διαδρομές και τα πιο δυνατά ψάρια. Παρέχει ομαλή και αξιόπιστη απόδοση έλξης, επιτρέποντας στους ψαράδες να ασφαλίζουν ακόμα και τα μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά ψάρια με ευκολία.

Συνολικά, το Shimano Stradic FL είναι ένας μηχανισμός κορυφαίας ποιότητας που συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία με εξαιρετική απόδοση και ανθεκτικότητα. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του και η υψηλής ποιότητας κατασκευή του το καθιστούν μια αξιόπιστη και αποτελεσματική επιλογή για ψαράδες όλων των επιπέδων, από αρχάριους έως έμπειρους επαγγελματίες.

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Το HAGANE είναι μια φιλοσοφία σχεδίασης τροχών Shimano που δημιουργήθηκε για να αντέχει τη συνεχή χρήση και την ακραία κατάχρηση. Το HAGANE είναι μια καινοτομία με ενσωματωμένη σκληρότητα και ανθεκτικότητα που λειτουργεί παράλληλα με τη μηχανική ακριβείας της Shimano. Το HAGANE είναι για όλους τους ψαράδες.

PESCAMAFIA product tech 2

Η αποκλειστική τεχνολογία κατασκευής της Shimano προάγει περαιτέρω το MicroModule Gear II με έναν υπερσύγχρονο σχεδιασμό επιφάνειας οδοντωτών τροχών. Οι επιφάνειες του γραναζιού μετάδοσης κίνησης και του γραναζιού πινιόν έχουν αναλυθεί και ενημερωθεί από την αρχή στην επιδίωξη της τελειότητας της Shimano για περαιτέρω βελτίωση της αίσθησης ομαλής μετάδοσης και μείωση του ήχου.

PESCAMAFIA product tech 3

Το X-Ship παρέχει βελτιωμένη ανθεκτικότητα του γραναζιού. Στηρίζοντας το γρανάζι και στα δύο άκρα με ρουλεμάν, το γρανάζι πινιόν διατηρεί ακριβή ευθυγράμμιση με το γρανάζι μετάδοσης κίνησης. Αυτό επιτρέπει στα γρανάζια να παραμένουν στην ίδια θέση κάτω από τα πιο βαριά φορτία. Το πρόσθετο πλεονέκτημα της τεχνολογίας X-Ship είναι ότι εξαλείφεται η τριβή μεταξύ του άξονα της μπομπίνας και του γραναζιού. Αυτό ωφελεί περαιτέρω τους ψαράδες με βελτιωμένη απόδοση χύτευσης και απόσταση χύτευσης ελαφρύτερων δολωμάτων.

PESCAMAFIA product tech 4

Η τεχνολογία SilentDrive επωφελείται από έναν συνολικό επανασχεδιασμό όλων των λειτουργικών εξαρτημάτων που επικεντρώνονται στον οδοντωτό τροχό, τον άξονα ατέρμονα και άλλα μέρη. Στόχος: αφαιρέστε τον περιττό θόρυβο και τους κραδασμούς. Με αυτόν τον τρόπο, οι συνολικές ανοχές βελτιώνονται σε επίπεδο micron, δημιουργώντας τελικά μια συνολική πιο αθόρυβη και ομαλή λειτουργία του καρουλιού.

PESCAMAFIA product tech 5

Για μεσαίους και μικρούς μηχανισμούς γενικής χρήσης, που απαιτούν πιο ελαφρύ στύψιμο, εστιάσαμε σε μια δομή χωρίς επαφή που δεν διακυβεύει την ελαφρότητα του στυψίματος. Εκτός από τη συμβατική υδατοαπωθητική επεξεργασία, μια δομή λαβύρινθου που καταστέλλει τη διείσδυση του νερού συνδυάζεται για να επιτύχει υψηλή απόδοση αντοχής στο νερό παρά τη φύση της δομής χωρίς επαφή. Χρησιμοποιείται στο τμήμα ρουλεμάν πώματος και στο τμήμα κυλίνδρων γραμμής. Μεγάλοι τροχοί για αλμυρό νερό, μια αδιάβροχη δομή τύπου επαφής χρησιμοποιείται για μεγάλα περιστρεφόμενα καρούλια που απαιτούν υψηλότερη αντοχή στο νερό. Με την φυσική αποκοπή της διαδρομής εισόδου του θαλασσινού νερού με ένα μέλος σφράγισης χαμηλής ολίσθησης, επιτυγχάνεται υψηλή αδιάβροχη απόδοση ενώ καταστέλλεται η περιστροφική αντίσταση.

PESCAMAFIA product tech 6

Η τεχνολογία G-Free Body έχει αναπτυχθεί για να μετατοπίζει το κέντρο βάρους του μηχανισμού πιο κοντά στο καλάμι. Μετακινώντας το κέντρο βάρους πιο κοντά στο χέρι του ψαρά, το G-Free Body συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και στη βελτίωση της άνεσης κατά τη χύτευση.

PESCAMAFIA product tech 7

Ο μηχανισμός έχει ένα ειδικό σχήμα δακτυλίου. Αυτό δημιουργεί ένα διορθωτικό αποτέλεσμα στο νήμα και επιτυγχάνει τόσο την καταστολή του προβλήματος του νήματος όσο και την απόδοση μακράς χύτευσης.

PESCAMAFIA product tech 8

Το Long Stroke Spool έχει μεγαλύτερη διαδρομή σε σύγκριση με τα συμβατικά σχέδια μηχανισμών. Αυτό τελικά παράγει μια πιο ομαλή τοποθέτηση νήματος κατά την ανάκτηση και μεταφράζεται σε αυξημένη απόσταση χύτευσης για τους ψαράδες.

PESCAMAFIA product tech 9

Το υλικό Cross Carbon Drag παρέχει ένα ευρύτερο φάσμα ρυθμίσεων έλξης σε σύγκριση με τα παραδοσιακά υλικά έλξης. Το Cross Carbon Drag παρέχει την πιο ομαλή απόδοση έλξης Shimano από ποτέ, ενώ παρέχει στους ψαράδες αυξημένη αντοχή.

PESCAMAFIA product tech 10

Τα ρουλεμάν S A-RB υποβάλλονται στην ίδια διαδικασία με τα ρουλεμάν A-RB της Shimano, αλλά διαθέτουν ασπίδες και στις δύο πλευρές των ρουλεμάν. Αυτές οι ασπίδες μειώνουν την πιθανότητα το αλάτι ή η άμμος να εμποδίζουν την περιστροφή του ρουλεμάν.

PESCAMAFIA product tech 11

Το One-Piece Bail επιτρέπει στη γραμμή να ταξιδεύει ανεμπόδιστα στον κύλινδρο γραμμής. Η απρόσκοπτη σχεδίαση μειώνει την τριβή και μειώνει την πιθανότητα να μπερδευτεί ή να πιάσει η πετονιά στον βραχίονα ασφαλείας.

Από 270,00 Από 243,00

Από 270,00 Από 243,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.