ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ SHIMANO SIENNA

CODE EPM02000202236

41,4046,80

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Sienna είναι ένας μηχανισμός ψαρέματος που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλές επιδόσεις σε προσιτή τιμή. Ενσωματώνει πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν καλά ισορροπημένο και κατάλληλο για μια σειρά από συνθήκες ψαρέματος.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Sienna είναι το σύστημα διαχείρισης προωστικής γραμμής. Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη μείωση των κόμβων του ανέμου και στην αύξηση της απόστασης βολής. Το σύστημα περιλαμβάνει ένα σχέδιο Propulsion Spool Lip που έχει δοκιμαστεί μέσω δεκάδων χιλιάδων δοκιμών χύτευσης και προσομοιώσεων σε υπολογιστή για να παρέχει μεγαλύτερες αποστάσεις βολής και να αποτρέπει τις οπισθοδρομικές αντιδράσεις και τους κόμπους ανέμου.

Το Sienna χρησιμοποιεί επίσης το Super Stopper II για άμεσο κάρφωμα χωρίς οπισθοδρόμηση. Αυτή η δυνατότητα βοηθά στη βελτίωση της απόκρισης του καρουλιού και διευκολύνει τον έλεγχο του ψαριού μόλις αγκιστρωθεί.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό της Sienna είναι η τεχνολογία G-Free Body. Αυτή η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί για να μετατοπίζει το κέντρο βάρους του μηχανισμού πιο κοντά στο καλάμι. Μετακινώντας το κέντρο βάρους πιο κοντά στο χέρι του ψαρά, το G-Free Body συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και στη βελτίωση της άνεσης κατά τη βολή.

Το Sienna είναι διαθέσιμο σε μια σειρά μεγεθών που είναι κατάλληλα για τα πάντα, από το γλυκό νερό μέχρι το παράκτιο ψάρεμα σε θαλασσινό νερό. Αυτό το καθιστά μια ευέλικτη επιλογή για ψαράδες που ψαρεύουν σε διαφορετικούς τύπους νερού και για διαφορετικούς τύπους ψαριών.

 

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Ο μηχανισμός έχει ένα ειδικό σχήμα δακτυλίου. Αυτό δημιουργεί ένα διορθωτικό αποτέλεσμα στο νήμα και επιτυγχάνει τόσο την καταστολή του προβλήματος του νήματος όσο και την απόδοση μακράς χύτευσης.

Από 46,00 Από 41,40

Από 46,00 Από 41,40
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.