Μηχανισμός Shimano Sephia BB 3000 SB

CODE EPM02000214234000

225,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

1 σε απόθεμα

DETAILS

Μηχανισμός Shimano Sephia BB 3000 SB ένας εξαιρετικός μηχανισμός για την τεχνική του Eging. Φυσικά όταν μιλάμε για Shimano αντιλαμβάνεστε για τι ποιότητα και κατασκευαστική τεχνογνωσία μιλάμε. Ενσωματώνει κορυφαίες τεχνολογίες της Ιαπωνικής εταιρίας όπως το γρανάζι Hagane το οποίο προσφέρει ασύγκριτη δύναμη, αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζει την απόλυτα smooth λειτουργία του μηχανισμού πράγμα που το θέλουμε στο ψάρεμα των καλαμαριών. Το σύστημα αδιαβροχοποίησης CoreProtect σας εξασφαλίζει την τέλεια στεγανοποίησή του και την αντοχή σε βάθος χρόνου. παρόλα τα 9 κιλά στα φρένα είναι τρομερά γραμμικά απαραίτητη προϋπόθεση σε ένα τόσο απαιτητικό ψάρεμα.

Επίσης η ενσωμάτωση του γραναζιού MicroModule 2 στον άξονα μειώνει τις δονήσεις που προκαλούνται από την ταλάντωση, προσφέροντας ασύγκριτα ομαλή λειτουργία χωρίς να επηρεάζεται η δύναμη και η αντοχή. Είτε είστε νέος στο eging είναι πεπειραμένος χρήστης θα σας καλύψει σε οποιοδήποτε ζητούμενο και θα σας εξασφαλίζει ένα άνετο και απολαυστικό ψάρεμα.

 

  • Άψογα ομαλή λειτουργεία
  • Μοναδική δύναμη με απίστευτα γραμμικά φρένα
  • Ασύγκριτη αδιαβροχοποίηση

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Gear Ratio Βάρος (gr) Ανάκτηση Φρένα (kg) Ανάκτηση (cm) Χωρητικότητα (m) Ρουλεμάν
5,3:1 225 78 9 87 #0,6 / 200μ 5+1
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.