ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ SHIMANO NEXAVE FI

CODE EPM02000202241

68,40

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η Shimano είναι κορυφαίος κατασκευαστής μηχανισμών ψαρέματος και άλλου εξοπλισμού αλιείας. Η πρόσφατα επανασχεδιασμένη σειρά μηχανισμών Nexave έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ψαράδες κάθε είδους βελτιωμένη μορφή και λειτουργία. Τα πρότυπα ποιότητας Shimano έχουν τηρηθεί στη διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής για να διασφαλιστεί ότι η σειρά Nexave είναι μια αξιόπιστη και ανθεκτική επιλογή για ψαράδες.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Nexave είναι το Propulsion Line Management System. Αυτό το σύστημα περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο γωνιακό χείλος που επιτρέπει στο νήμα να φεύγει από το καρούλι με λιγότερη τριβή.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της σειράς αυτής είναι η τεχνολογία G-Free Body. Αυτή η τεχνολογία συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και στη βελτίωση της άνεσης στη βολή μετατοπίζοντας το κέντρο βάρους πιο κοντά στο χέρι του ψαρά. Αυτό διευκολύνει το κράτημα του μηχανισμού για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, μειώνοντας την καταπόνηση στον καρπό και το χέρι του ψαρά.

Η σειρά Nexave έχει σχεδιαστεί για να είναι μια ευέλικτη επιλογή για τους ψαράδες που κυνηγούν το πρώτο τους ψάρι ή το επόμενο τρόπαιό τους. Είτε ψαρεύετε πέστροφα σε ένα μικρό ρυάκι είτε ρίχνετε λαβράκι σε μια μεγάλη λίμνη, η σειρά Nexave έχει την συγκλονιστική απόδοση που χρειάζεστε για να πετύχετε την επόμενη ψαροπεριπέτεια σας.

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Η τεχνολογία G-Free Body έχει αναπτυχθεί για να μετατοπίζει το κέντρο βάρους του μηχανισμού πιο κοντά στο καλάμι. Μετακινώντας το κέντρο βάρους πιο κοντά στο χέρι του ψαρά, το G-Free Body συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και στη βελτίωση της άνεσης κατά τη χύτευση.

PESCAMAFIA product tech 2

Ο μηχανισμός έχει ένα ειδικό σχήμα δακτυλίου. Αυτό δημιουργεί ένα διορθωτικό αποτέλεσμα στο νήμα και επιτυγχάνει τόσο την καταστολή του προβλήματος του νήματος όσο και την απόδοση μακράς χύτευσης.

76,00 68,40

76,00 68,40
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.