ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ SHIMANO NASCI FC

CODE EPM02000202242

115,20126,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η σειρά μηχανισμών Nasci είναι μια νέας σχεδίασης σειρά που προσφέρει απαλότητα και ανθεκτικότητα για μια ποικιλία εφαρμογών ψαρέματος. Αυτά τα μηχανάκια είναι κατάλληλα τόσο για περιβάλλοντα γλυκού όσο και παράκτιου αλμυρού νερού, καθιστώντας τα ευέλικτα για διαφορετικά σενάρια ψαρέματος.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των μηχανισμών Nasci είναι η τεχνολογία CoreProtect, η οποία αυξάνει την αντοχή και την αντοχή στο νερό χωρίς να δημιουργεί μια επιπλέον έντονη αίσθηση περιστροφής. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά στην προστασία των καρούλια από τη διάβρωση του αλμυρού νερού και άλλα στοιχεία που μπορούν να βλάψουν τον κύλινδρο με την πάροδο του χρόνου.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η τεχνολογία ψυχρής σφυρηλάτησης HAGANE Gear της Shimano, η οποία παρέχει απαράμιλλη ανθεκτικότητα στα γρανάζια σε σύγκριση με τους κυλίνδρους με χυτή ή μηχανική κατασκευή γραναζιών. Αυτή η τεχνολογία διασφαλίζει ότι τα γρανάζια στο καρούλι είναι γερά και ανθεκτικά, ώστε να αντέχουν τις πιέσεις του ψαρέματος και να διαρκούν περισσότερο από άλλα καρούλια με κατώτερη κατασκευή γραναζιών.

Διαθέτουν επίσης τεχνολογία SilentDrive, η οποία είναι η ίδια τεχνολογία που συναντάμε στη ναυαρχίδα κυλίνδρων της Shimano. Αυτή η τεχνολογία μειώνει τον περιττό θόρυβο και τους κραδασμούς για αυξημένη απόδοση τύλιξης. Αυξάνει τις ανοχές του κιβωτίου ταχυτήτων σε επίπεδο micron, γεγονός που διασφαλίζει ότι το καρούλι λειτουργεί ομαλά και αθόρυβα.

Συνολικά, τα περιστρεφόμενα καρούλια Nasci έχουν σχεδιαστεί για απόδοση με ποιότητα Shimano και προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες του ψαρέματος και να αποδίδουν όταν χρειάζεται περισσότερο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Nasci 500 (NAS500FC) δεν περιλαμβάνει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται σε άλλα μοντέλα της σειράς Nasci, όπως το CoreProtect, το SilentDrive και το X-Ship.

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Το HAGANE είναι μια φιλοσοφία σχεδίασης τροχών Shimano που δημιουργήθηκε για να αντέχει τη συνεχή χρήση και την ακραία κατάχρηση. Το HAGANE είναι μια καινοτομία με ενσωματωμένη σκληρότητα και ανθεκτικότητα που λειτουργεί παράλληλα με τη μηχανική ακριβείας της Shimano. Το HAGANE είναι για όλους τους ψαράδες.

PESCAMAFIA product tech 2

Το X-Ship παρέχει βελτιωμένη ανθεκτικότητα του γραναζιού. Στηρίζοντας το γρανάζι και στα δύο άκρα με ρουλεμάν, το γρανάζι πινιόν διατηρεί ακριβή ευθυγράμμιση με το γρανάζι μετάδοσης κίνησης. Αυτό επιτρέπει στα γρανάζια να παραμένουν στην ίδια θέση κάτω από τα πιο βαριά φορτία. Το πρόσθετο πλεονέκτημα της τεχνολογίας X-Ship είναι ότι εξαλείφεται η τριβή μεταξύ του άξονα της μπομπίνας και του γραναζιού. Αυτό ωφελεί περαιτέρω τους ψαράδες με βελτιωμένη απόδοση χύτευσης και απόσταση χύτευσης ελαφρύτερων δολωμάτων.

PESCAMAFIA product tech 3

Η τεχνολογία SilentDrive επωφελείται από έναν συνολικό επανασχεδιασμό όλων των λειτουργικών εξαρτημάτων που επικεντρώνονται στον οδοντωτό τροχό, τον άξονα ατέρμονα και άλλα μέρη. Στόχος: αφαιρέστε τον περιττό θόρυβο και τους κραδασμούς. Με αυτόν τον τρόπο, οι συνολικές ανοχές βελτιώνονται σε επίπεδο micron, δημιουργώντας τελικά μια συνολική πιο αθόρυβη και ομαλή λειτουργία του καρουλιού.

PESCAMAFIA product tech 4

Ο μηχανισμός έχει ένα ειδικό σχήμα δακτυλίου. Αυτό δημιουργεί ένα διορθωτικό αποτέλεσμα στο νήμα και επιτυγχάνει τόσο την καταστολή του προβλήματος του νήματος όσο και την απόδοση μακράς χύτευσης.

PESCAMAFIA product tech 5

Η τεχνολογία G-Free Body έχει αναπτυχθεί για να μετατοπίζει το κέντρο βάρους του μηχανισμού πιο κοντά στο καλάμι. Μετακινώντας το κέντρο βάρους πιο κοντά στο χέρι του ψαρά, το G-Free Body συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και στη βελτίωση της άνεσης κατά τη χύτευση.

PESCAMAFIA product tech 6

Ολική προστασία, η ιδέα του CoreProtect είναι απλή: να παρέχει αντοχή στο νερό χωρίς να δημιουργεί μια έντονη αίσθηση περιστροφής. Υπάρχουν τρεις βασικές περιοχές του καρουλιού που απαιτούν προστασία: ο συμπλέκτης του κυλίνδρου, το σώμα και ο κύλινδρος γραμμής.

PESCAMAFIA product tech 7

Το υλικό Cross Carbon Drag παρέχει ένα ευρύτερο φάσμα ρυθμίσεων έλξης σε σύγκριση με τα παραδοσιακά υλικά έλξης. Το Cross Carbon Drag παρέχει την πιο ομαλή απόδοση έλξης Shimano από ποτέ, ενώ παρέχει στους ψαράδες αυξημένη αντοχή.

Από 128,00 Από 115,20

Από 128,00 Από 115,20
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.