ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ SHIMANO FX

CODE EPM02000202232

25,2028,80

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η σειρά μηχανισμών Shimano FX έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια εξαιρετική επιλογή για όλους τους ψαράδες όλων των επιπέδων. Είτε είστε έμπειρος, είτε αρχάριος ψαράς, το FX διαθέτει χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν σε πολύωρες εξορμήσεις.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς FX είναι το σύστημα Power Roller, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι το νήμα ανακτάται ομοιόμορφα στο καρούλι για να ελαχιστοποιούνται οι ανεπιθύμητες τούφες και στροφές. Αυτό βοηθά στη μείωση των πιθανοτήτων μπερδέματος και εξασφαλίζει μια ομαλή και αποτελεσματική διαδικασία ανάκτησης.

Η λειτουργία Varispeed Oscillation στο περιστρεφόμενο καρούλι FX βοηθά επίσης να διασφαλιστεί ότι η πετονιά τοποθετείται ομοιόμορφα στο καρούλι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο ομοιόμορφο και ακριβές τύλιγμα, επιτρέποντας στους ψαράδες να στοχεύουν μόνο στη διασκέδασή τους χωρίς άγχος για τη λειτουργικότητα του μηχανισμού.

Η τεχνολογία Dyna-Balance στο FX εξαλείφει την ταλάντευση κατά το τυλίγμα, παρέχοντας στους ψαράδες ένα μηχανισμό που είναι πιο ευαίσθητος και απαλός. Αυτή η τεχνολογία βοηθά στη μείωση της κούρασης κατά τη διάρκεια παρατεταμένων  ωρών ψαρέματος, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για ψαράδες που απολαμβάνουν να περνούν πολλές ώρες στο νερό.

Η λειτουργία αντιστροφής Super Stopper στο FX παρέχει στους άμεση ισχύ ρύθμισης του νήματος, διασφαλίζοντας ότι είναι σε θέση να καρφώσει ένα θήραμα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το FX διατίθεται σε μεγέθη που κυμαίνονται από 1000 έως 4000, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα ειδών ψαριών. Η τεχνολογία G-Free Body έχει αναπτυχθεί για να μετατοπίζει το κέντρο βάρους του μηχανισμού πιο κοντά στο καλάμι, μειώνοντας την κόπωση και ενισχύοντας την άνεση βολής για τον ψαρά.

Συνολικά, η σειρά Shimano FX προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή για όλους τους ψαράδες που θέλουν να κυνηγήσουν μια ποικιλία ψαριών. Με τις προηγμένες δυνατότητες και τις τεχνολογίες του, το FX είναι μια εξαιρετική επιλογή αξίας για τα χρήματα που θα παρέχει αξιόπιστη απόδοση για τα επόμενα χρόνια.

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Ο μηχανισμός έχει ένα ειδικό σχήμα δακτυλίου. Αυτό δημιουργεί ένα διορθωτικό αποτέλεσμα στο νήμα και επιτυγχάνει τόσο την καταστολή του προβλήματος του νήματος όσο και την απόδοση μακράς χύτευσης.

Από 28,00 Από 25,20

Από 28,00 Από 25,20
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.